• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

‘Ana Kucağı’nda eğitim başladı! Okul öncesi eğitimde Büyükşehir farkı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, özellikle dar gelirli ailelerin çocuklarının da okul öncesi eğitim hizmetlerinden faydalanabilmesi amacıyla projelendirdiği Ana Kucağı’nda eğitimler başladı. Yıldırım’da 5 ve Osmangazi’de de 1 eğitim merkezinde toplam 380 öğrenci, eğitim hayatına Büyükşehirle ‘merhaba’ dedi.

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Kamil

Ömer kardeşim senin fikrindeyim.Tozer midir nedir rumuzlu kişi iftira dilini bırak.Cemaatlerdeki kişiler uzaydan inmiyo onlarda bu milletin evladı.Tek tük olan, bazı psikopatların çocuklarını psikopatlığa alıştırdıktan sonra Kur'an kurslarına göndermesinden dolayı oluşan, vakaları bütün cemaatlerdeki herkesin suçuymuş gibi teşmil edemezsin.Oralarda hiç kimseye tecavüz dersi falan gösterilmiyo.Herkesin kafasına bitişik kamera vb. yerleştiremezsin.Cemaatlerdeki ahlak eğitimleri olmasaydı,daha fazla bacının kızının üstünden geçilmişti bilmiş ol.Hem de bacılarınım ve kızlarının rızasıyla...Sokaktaki giyilen kıyafet bunun en kuvvetli şahididir.
  • 5 Yıl Önce

ömer

Çocuğu ailenin elinden al Kuran öğrenemesin...Cocuklara çocukluk yaşatma ki aile bilmesin...Tam kapitalist köle olsun...Uzak durun çocuklardan baska ihsan istemez...
  • 5 Yıl Önce

SOKAĞIN SESİ

İŞTE BU! DÜŞÜNÜP HAYATA GEÇİRENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN. 5 YAŞ! ÇOK ÇOK ÖNEMLİ, (Japonlar bu şekilde ilerledi gelişti) İNANÇLI OLANLAR GERÇEK BİR MÜSLÜMAN TÜRK GİBİ YETİŞİR, İNANCI OLMAYANLAR DA TÜRK GİBİ YETİŞİR, HER VATANDAŞ GERÇEK BİR VATANSEVER OLUR. HAİN HER ZAMAN ÇIKAR, BÖYLE BİR DEVLET EĞİTİMİNDEN SONRA ÇOK ÇOK AZ ÇIKAR.
  • 5 Yıl Önce

Misafir

Bu bursa belediye başkani tüm haber sitelerine reklam verip resimlerini yayinlatiyor. Ins. Kendi sahsi parasiyla veriyordur reklamlari, belediye paralarini buralara yatirmiyordur
  • 5 Yıl Önce

TOZER

Bu hizmetleri vakıf maskesine bürünmüş cemaat ve tarikatların taşeronluğu ile yapmazlar inşallah. Yoksa bütün çocuklarımızın cinsel istismara maruz kalması kaçınılmaz olur.
  • 5 Yıl Önce

Ali Haydar

ZATEN VATANDAŞ "ÇOCUĞUM DİNİNİ ÖĞRENSİN" DİYE GÖNDERİYOR. ÖĞRETME'NİN EN İYİSİNİ DE VAKIFLAR YAPIYOR ELLERİNE SAĞLIK. TAKMA KAFANI SEN GÖNDERMEZSİN OLUR BİTER..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23