• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'F-35'ler duyurulacak' deniyordu! İngilizler Trump'ın Ankara planını deşifre etti

'F-35'ler duyurulacak' deniyordu! İngilizler Trump'ın Ankara planını deşifre etti

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

65e

Bu kadar basit düşünme. Senin düşündüğünün 500 katını tütk devlet aklı düşünüyor. Bizi cehape yönetmiyor. Müsterih ol.
  • 2 Ay Önce

Erçelik

Bugünkü yürüyüşe destek vermek boynumuzun borcudur.
  • 2 Ay Önce

Erçelik

Bu dünyada böyle mahluklarla aynı oksijeni paylaşmak bile sıkıntı.
  • 2 Ay Önce

Erçelik

Bu coğrafyanın eli kendini kral sanan 3-5 çömezin elinde değildir. Ayağımızı öp ve geri çekilmene destek oluruz. Epstein siyonist tasması taşıyan avaneli sarı şempanze. Haa, bu vakitten sonra da uzaktan kumandalı f-35'ini de al güzelcene bir dür, Epstein adalarına götür ve kendine ve millet olmayan, sağdan soldan tesadüfen oluşmuş sözde halkına uygulat. Ama önce kendine yakışır. Kerhanecinin torunu. Al bunu.
  • 2 Ay Önce

Erçelik

İran'ın direncini görüyoruz. Şimdi f-35'inizi de alın, toprağımda olan askerlerinizi de alın, içinizdeki muz sat ajanları şlomolarınızı da alıp defolup gidin BİZİM coğrafyamızdan. İran böyle yaptıktan sonra hele biz sizin tammmm.
  • 2 Ay Önce

Eren

Nato artık işlevini yitirmiş bir papazdan başka bir şey değildir. Uzak durmayalım ana bu papazın pili bitmiş olmasına rağmen şehrandan daha eşed bir karektere bürünmüştür.
  • 2 Ay Önce

Mesut Sarp

İsrail'e bi şey yapacaksak 2029u beklemeye ne gerek var. Bizde hazır onbinlerce roket var hiç olmadı bizde ne yiğitler var gönderin bir manga komandoyu Allah'ın izniyle zırhlı araçlarıyla beraber katil İsrailli Siyonistleri hemen Lübnan'da imha etsinler. Ne bekliyoz ki ....
  • 2 Ay Önce

Erçelik

Ha yiğidim sen önden giden ol. Peşinden yürümeyen namerttir. Kolay mı sandın. Hiç elinde silah tuttun mu acaba.

Mesut Sarp

Hangi motorla uçacak? Motorunu ne zaman yaptık ki?
  • 2 Ay Önce

Erçelik

Armut piş ağzıma düş. Birazda kendin araştır. Güney Kutbu Cumhuriyetleri Birliğinin geliştirdiği yedinci nesil motorla önümüzdeki ayda Mach 77 ile uçacakmış. Kutlarız ve alkış. Çok emin kaynaktan biliyorum. Hadi bana da inan.

Mehmet

Abd yada nato gecen atmis senedir turkiyenin icislerine mudahale atmissenedir turkiyenin basina belaettigi teroristler turkiyeye ontrilyon arti besle on milyon insanin olumu hanginato hangi birlikte abd icin calisan birlik abd icin calisan ve bi kariolmiyan avrupa birligi adamlar cok akilli cok.
  • 2 Ay Önce

65

türkiye sırf f-35i alacak diye asırlarca işgal ettiği komşusundan vazgeçip f-35in peşine düşüyor halbuki güney kore çin isveç rusya ne ülkelerde savvaş uçağı var biz f-35 yerine rusyaya yöneleydik çoktan savaş uçağı almıştık ama türkiye inat etti .çeşitlendirme istiyorsun ama abd seni ancak bölgede büyük israilin önünü açarsan bunları verir ama vietnama hindistana bu uçakları ölümüne verir türkiye nato üyesi olduğu halde vermez abd alçakları siyonistleri lobileri üstelik parada gitti türkiyenin yerinde olsaydım f-35 yerine o paralarla patriot savunma sistemi alınsın bundan daha iyi zaten f-35 f-16 tarzı bir uçak farketmiyor boşbeleş bir uçak yani
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23