• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu dosyasında ikinci “para kulesi” skandalı patladı! Valiz valiz euro ile Bodrum’da kaçak villa

İmamoğlu dosyasında ikinci “para kulesi” skandalı patladı! Valiz valiz euro ile Bodrum’da kaçak villa

5 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ersan

1 miyon euro hesap edemeyen editor sen ilkokulu kac yilda bitirdin
  • 1 Yıl Önce

Ali

Adelet olsaydi suan bu mendebur nefes alamiyor olacakti. Bunca hirsizliga ragmen sov yapmaya devem ediyor. Adelet birakin bunu buna destek olanlar dahi nefes alamiyor olurdu. Su ulkenin ve bu milletin geldigi hale bakin mafyadan ve hirsizdan medet umar hale geldi.
  • 1 Yıl Önce

Fatih

Rabbim büyktür herşeye hakkıyla Kadirdir Başkanımıza attıları tüm iftiralar misli misli fazlasıyla döndü bunların boynuna sarıldı yahudi destekli geberen gavur gibi defnedilen fetö iblisi ve fetöşçü itlerinin Başkanımıza ve Milletin evi sarayına (saray haramzadeleri) diye kulp gibi taktıkar fakat bunlar gelmiş geçmiş ibliside itleride dahil en büyük haramzade çıktılar.
  • 1 Yıl Önce

Toprak

Bu nasıl yolsuzluk Ekrem İmamoğlu belediye başkanlığı yapmak için sevilmemiş resmen hırsızlık yapmak için TÜRK ekonomisini çökertmek için seçilmiş.
  • 1 Yıl Önce

Hayro

İstanbul nimet ….İstanbul nimeeeet ! Özgür bu eşkiyaları korudun CHP Başkan yaptılar ! Arka çıktığın vakit Cum. Bşk nı mı yapacaklar ! Sen de bunlara bi pavyon alemi tertip edersin da!
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23