• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD elçisinden tepki çeken Gazze sözleri: Sonunda itiraf etti!

ABD elçisinden tepki çeken Gazze sözleri: Sonunda itiraf etti!

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Ankaralı

Amerika yönetimi ile İsrail yönetimi zaten insan değiller. Ama hayvanlardan da beter bir insanlık düşmanıdırlar.
  • 1 Yıl Önce

......

Siyonistler ve Emperyalistler alçaktır İnsanlık düşmanıdır bunları destekleyenler sessiz kalanlar daha büyük alçaktır.
  • 1 Yıl Önce

Hasanoğlu

Allah belanızı versin
  • 1 Yıl Önce

Adnan Mehmet kazancı

İnsanlıktan nasip almamış Siyonist güruhü Allah sizin bu yaptıklarınizi biliyor birgün sizde birbirinizi yiyceksiniz. Ogün kaçacak yeriniz olmayacak.
  • 1 Yıl Önce

Sıradışı

Hamas'a bunu uygulayalım diyen insanlıktsn nasipsiz olan bu büyükelçiyi 10 gün açlık ve 5 gün susuzluğa mahkum edeceksin, ve soracaksın nasıl bir duygu diye çok kötü bir durum dediğinde aynı açlık ve sushzluğunu devam ettirip ölmesini sağlayacajsın, ey Yüceler yücesi Rabbim bu abd zillet devletini açlığın ve su kıtlığının zirvesiyle şntihan eyle, belki insanlık adına ders alırlar.
  • 1 Yıl Önce

Koparan

Allah her ikinizinde gecikmeden belanizi versin. İnsaallah arka arkaya nükleer bombalar patlarda cayir cayir yanarsiniz. Gazzeli bebekler gibi. Siyonist vampir sürüleri
  • 1 Yıl Önce

İ. Keskin

Netanyahu ve ekibi soykırımı iyice şahsileştirdi, nedense bu katilleri görünce 'Ata Ana Tomris Hatun' nun, Pers hükümdarı 'Zalim Kiros' un karargahını içindekilerle beraber 'yoğaltıma tabi tutma stratejisi' aklıma geliyor.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23