• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şiiler Suriye'yi karıştırmaya devam ediyor!

Şiiler Suriye'yi karıştırmaya devam ediyor!

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Çetin

Ulan dürzü ! daha önce sen neredeydin ? Şaşı bakma. Dürüst ol.
  • 1 Yıl Önce

Ahmet

Husiler bilmem ne hepsi Amerikan köpekleri.İran varsa işin içinde İsrailden tehlikelidir
  • 1 Yıl Önce

Ali

Baştan hata yapıldı.Esed askerlerine af çıkarılmayacaktı.Canavar katilleri serbest bırakırsan böyle provokasyon yaparlar.
  • 1 Yıl Önce

Talib Agbi

Ne Siiler Birde onun Yavrusu Alevilik Müslümanlik ile ne yakindan nede Uzaktan hicbir alakasi yoktur. Onlar Islam Düsmanidirlar. Islam'da Mezhep yoktur, o Mezhepcilik Seyh Ismailin Uydurmasidir.
  • 1 Yıl Önce

Talib Agbi

Iran destekli tüm Siileri Toplayip dogru Iran'a gönderilmesi lazim.
  • 1 Yıl Önce

Talib Agbi

Bir defa dur eli silahli 50 Nusayibin (IRAN Köpekleri) ölmesi ile Soykirim baslamaz, Soykirim olmasina en az 45.000 Nusayibinli lazim oda Israilin Gaze'de Canice Öldürdügü kadar olmali'ki agzini yorasin.
  • 1 Yıl Önce

yasin

Husiler için "İsraille mücadele ediyorlar, onları İrandan ayrı tutuyorum" diyenlerin tuttukları ... ellerinde kaldı!!!
  • 1 Yıl Önce

Fırat Kalkanı

Melun yalancı zındık şia artığı..Suriyede kendi yaptıkları zulüm ve katliamları, SÜNNİ müslümanlar yapmış anlatıyor..Alçak münafık..
  • 1 Yıl Önce

Şiiler hem emperyalist-siyonist isbirlikcisi, hem de kulliyen Mufteridir !

Hamas’ın 6 Ekim 2023'de konser basıp masum turistleri oldürdügü iddiası aşagıdaki orneklerle aynıdır, yani külliyen ifitiradır ve bu iftirayı atanlar da şerrefsiz müfterilerdir ! Hicbir sucları olmadigi halde sadece başka din, hatta mezhepten diye masum insanların gozunu baglayarak sanki DEAŞ'ciymis gibi kafa ucuranlar CIA Ajani idi ! Madımak'ta masum insanları dindarlara camur atmak isteyen KGB Ajanları yaktı ! Afganistan'da taslayarak kadin oldurenler Taliban degil SAVAK Ajaniydi ! Videosu hala internette mevcut olan, konser seyretmeye gelen turist kadini oldurup ciplak cesedini tekbirlerle Gazze'de dolastiranlar Kassam’in cihadcilari gibi giyinip cember sakal birakmis MOSSAD Ajanlariydi ! Menemenli Dervis Mehmed dindar filan degildi, Ingilizin MI-16 Ajaniydi ve perde gerisinde 007 Ceymis Bond vardi ! Peygamberimizin torununun kafasini kesip top oynayanlarsa dunyali filan deyil, Merih’den gelmis ajanlardi ! Biz müslümanlar arasinda kahir azinlik olan muaviye-yezid- el kaide-hamas-taliban kafalilar o kadar saf, temiz, masum ve hümanistiz ki bir karincayi bile incitmeyiz !
  • 1 Yıl Önce

Senata, halep vd cezaevlerinde, kimyasal hana ksliamindan, esedin uyusturucu ticaretinden MEZHEPCI IRAN VE BU KULKANISLI AHMAKLAR DA SORUMLUDUR, SUC ORTAGIDIR

.........
  • 1 Yıl Önce

türkiye soruyor

sizin fitneciliğiniz, bozgunculuğunuz, Ehli Sünnet düşmanlığınız, yalancı müslümanlığınız, kafire uşaklık yapmanız tarihten geliyor! bugüne mahsus değil!
  • 1 Yıl Önce

türkiye soruyor

siz yemen de kaç müslümanı katlettiniz? siz ehli sünnet müslümanları katledince soykırım olmuyor! müslümanlar fitnecilerle, bozguncularla savaşınca soykırım oluyor! öyle mi!
  • 1 Yıl Önce

Koparan

Bak sen şu ;. te.Esat denilen cani yillarca buldozerlerle binlerce insani diri diri ezip, asit havuzlarinda yok ederken neredeydin? Yobazlik degilmi bu? Daha hapishanalerde bulunmayan insanlar var sen kör sagirmisin?
  • 1 Yıl Önce

Laedri

Münafıklik böyle bir sey
  • 1 Yıl Önce

Talib Agbi

Ne siiler nede onlarin Osmanliyi yikmak icin üretikleri Alevilik Müslüman degillerdir. bu yüzden Münafik Kelimesi Müslüman olupta, Islami Kötüleyen Yahudilere Denir.

Farkında mısınız?

İran tekfircileri mantar gibi bitti her yerden İsrail'e bağlılık açıklaması yapıyorlar... Samandağ da ki mossad uşağı bunun delili
  • 1 Yıl Önce

yokyok

evet yine diyiyorum sen kafirsin hemde katmerli kafir esed köpeğine sizin düşüncenizde ki domuzlara sesin çıktı mı 
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23