• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yusuf Kaplan'dan flaş paylaşım! "Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden çıkmalıdır"

Yeniakit Publisher
2019-07-17 17:53:00 -
Yusuf Kaplan'dan flaş paylaşım! "Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden çıkmalıdır"

Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çıkması gerektiğini belirten Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleşmeden çıkılmasını istediğini iddia ederek "bazı vekiller aksi yönde Erdoğan'a baskı yapıyorlar." dedi.

Yeni Şafak gazetesi yazarı Yusuf Kaplan sosyal medya hesabı aracılığıyla, hükümete seslenerek Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çıkması gerektiğini ifade etti. Kaplan, geçtiğimiz günlerde de sert sözlerle KADEM'i eleştirmişti.

"Erdoğan'a baskı yapıyorlar"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Sözleşmesi'nden çıkılmasını istediğini iddia eden Kaplan, "Bazı vekiller aksi yönde Erdoğan'a baskı yapıyorlar." açıklamasında bulunarak "Bu vekiller durdurulmalı!" dedi.

Kaplan'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye, İstanbul Sözleşmesi'nden çıkmalıdır. Bu sözleşme eşcinselliği meşrûlaştırmak için geliştirilmiş Soros projesidir. Hedef ailenin çökertilmesidir.

Erdoğan sözleşmeden çıkılmasını istiyor. Bazı vekiller aksi yönde Erdoğan'a baskı yapıyorlar. Bu vekiller durdurulmalı!"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muhammed

İşte hakikati eğip bükmeden dile getiren bir aydın. Aile bitirilmeye çalışılıyor aile biterse toplum biter. Bu hareketİ CHP yapsa anlarım,hatta chp yapsa bunu muhafazakar çervre refleks gösterirdi, redderdi. lakin KADEM VE Bazı AKP'ler üzerinden alie yapımızın genleriyle oynanıyor. Bu da muhafazakar çevrenin reflekslerinş felç ediyor. Bu nedenle hakikati söyleyen 3-5 kişi dışında kimse yok. Akp den umudum yok lakin reise güveniyorum, zaman kaybedilmeden hu saçmalığa son verilmeli, Derhal İstanbul sözleşmesi fesh edilmeli ve bu sözleşmeden çıkılmalı.

Salih

Allah razı olsun hocam Allah razı olsun sevgili akit Rabbim hak yolda yardımcınız olsun durmak yok Hakkı haykırmaya devam
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23