• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yerin dibine soktular! Hadi Özışık’tan Akit’e saldıran küfürbaz Özgür’e tepki

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

560 milyarlık yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanan CHP’li suç örgütü lideri Ekrem İmamoğolu’nun emaneten genel başkan yaptığı Özgür Özel, haddini aşarak Akit’e galiz küfürler savurdu. Yerli ve milli tüm ürünleri boykot etmeyi alışkanlık haline getiren, bu yüzden Akit gibi milli medya organlarını da hedef alan Özel’e, gazeteci Hadi Özışık’tan tokat gibi cevaplar geldi.

 yeniakit.com.tr 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Akit’e yönelik, “Akit’e ceza veremeyenler, Akit’in yaptığı itliğin ortağıdır” şeklindeki skandal sözlerine meslek erbaplarından tepki geldi. Flash Haber TV ekranlarında, “Flaş Gündem” isimli programda Gazeteci Hadi Özışık ve Gaffar Yakınca, küfürbaz Özgür’ü adeta yerin dibine soktu.

Konuya dair Hadi Özışık şunları söyledi: “Bu ifade Ebubekir Şahin’e değil. RTÜK’te el kaldırıp bu cezayı onaylayan herkese it dedi. Bu nasıl bir dildir ya? Az önce de söyledim, demokratik bir tepki göster! Burada Ebubekir Şahin ve arkadaşlarına it diyorsun, öbür tarafta senin belediye başkanın Ordu’ya gidiyor valiye it diyor, diğer taraftan devletin cumhuriyet baş savcısını sabahtan akşama kadar hedef alıyorsun! Doğru düzgün bir siyaset yok. Bu söylenecek laf mı ya? Bir partinin genel başkanı övüne övüne Türkiye’yi Brüksel’de şikayet etti, ağladı, zırladı.

Özışık sözleri büyük beğeni toplarken, vatandaşlar Özgür Özel için, "Sokak kabadayısı mı parti genel başkanı mı belli değil" yorumları yaptılar.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

doğrucu

EVET AKİTİN YANINDAYIZ

YILMAZ DURMUŞ

Özgür Özel, chpkk genel başkanlık görevine gelirken alengirli hırsızlık şebekesinin İBB üzerinden tırtıkladıkları haram paralarla geldiğinden DİYET BORCU ödüyor, ancak boşa kürek çekiyor, havanda su dövüyor, hırçınlaştıkça çirkinleşiyor, hem şahsiyetinden hemde siyasi geleceğinden oluyor.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23