• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Gerçekleşti

Yeniakit Publisher
2017-08-25 21:02:00 - 2017-08-25 21:02:00
Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Gerçekleşti

Ümraniye Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulu, bu yaz da yüzlerce çocuğun tatilini verimli geçirmesini sağladı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Yaz Spor Okullarının kapanışında öğrencilerle bir araya geldi.

7-14 yaş grubu çocuklar ve gençler için futbol, basketbol, tenis, jimnastik, halk oyunu, tekvando, karate, masa tenisi gibi birçok dalda eğitimin verildiği, Yaz Spor Okulu bu yıl yaklaşık 800 öğrenciyi ağırladı. 6 hafta süren ve öğrencilerin hem eğitim alıp hem tatil yaptığı, kıyafet ve ulaşımlarının belediye tarafından karşılandığı okulların kapanış törenine Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu,  Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir,Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Özver, meclis üyeleri, muhtarlar, öğretmenler, veliler ve öğrencilerkatıldı.

Ümraniye Belediyesi Mehter Takımının gösterisi ile başlayan programda bir konuşma gerçekleştiren Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir Yaz Spor Okulları hakkında bilgi verdi ve belediye olarak sporu bir yaşam biçimi hâline getirmek istediklerini söyleyerek, spora ve eğitime her zaman destek veren Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

Ümraniye İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Seyfettin Özver, çocukların gelişimine katkı sağlayan spor faaliyetlerine destekleri için Başkan Hasan Can’a teşekkür etti.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu da programda bir konuşma yaptı ve kursa devam eden öğrencileri tebrik ederek, Başta Başkan Hasan Can olmak üzere emeği geçen herkese ve çocuklarını kurslara gönderen velilere teşekkür etti.

Programlarda öğrencilerle bir araya gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, sporun öneminden bahsetti. Kapanış töreninin gerçekleştiği Ümraniye Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunun da belediye tarafından yapıldığından bahseden Başkan Hasan Can, ilçedeki çocukların yaz tatillerini sporla değerlendirebilmeleri için yaptıkları yüzme kursları, yaz okulları, meslek edindirme kursları, Bilge Çocuk yaz okulları gibi çalışmalardan bahsetti. Çocuklara spor faaliyetlerinin yanında değerler eğitimi verdiklerini söyleyen Başkan Hasan Can; “Gençlerimizin ve çocuklarımızın değerlerini bilmesi, vatanına, milletine faydalı bireyler olması çok önemli” dedi. Ümraniye Necip Fazıl Mahallesi’ndeki Trafik Eğitim Parkının içerisine de kapalı yüzme havuzu inşa ettiklerinin müjdesini veren Başkan Hasan Can, emeği geçen herkese teşekkür ederek konuşmasını sonlandırdı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Tören, Başkan Hasan Can ve protokolün öğrencilere madalyalarını vermesinin ardından son buldu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23