• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Van Persie'den itiraf! "Çalışmadan 5 yıl yaşarım"

Yeniakit Publisher
2019-04-24 18:57:00 -
Van Persie'den itiraf! "Çalışmadan 5 yıl yaşarım"

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Robin van Persie, Hollanda'da verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı.

Feyenooord'da son sezonunu geçiren Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Robin van Persie, geleceği ile ilgili konuştu ve Ajax'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki performansı için de dikkat çeken bir değerlemdirme yaptı.

Gelecek sezon forvetleri çalıştıracak antrenör olarak takımda kalması gündemde olan Robin van Persie, "Kulüp ile nasıl devam edeceğimiz yönünde görüşüyoruz. Ne olacağını şu anda ben de bilmiyorum. Beyin fırtınası yapıyoruz. Acelem yok. Önce biraz sakin kalıp, sonra ne geleceğine bakacağım. Belki de Hollanda ve İngiltere'de televizyon işi de yaparım. Kızımla at binerim, oğlumla maçlara giderim. İlk yılımda zorunlu bir şey yapmak istemiyorum. Feyenoord, hayatımın geri kalanı boyunca bana kapının açık olduğunu söyledi, bu çok güzel. Burada büyüdüm, buraya geri döndüm ve şu anda döndüğüm için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

"Biz Juve'yi 11-2 yenebilirdik"

Bu sezon Ajax'ı 6-2 yendikleri maçı hatırlatan ve Ajax'ın Juventus'u elediği maç üzerinden espri yapan Hollandalı oyuncu, "Biz Ajax'ı 6-2 yendik, maçı izledikten sonra diyebilirim ki, Juventus'u da 11-2 yenerdik. (Gülüyor). Şimdi Ajax ile eşleşen Tottenham, bizim kazandığımız maçı kesinlikle izleyecektir, izlemeleri gerekiyor" dedi.

"Çalışmasam bile 5 yıl problem yaşamam"

Tecrübeli oyuncu ayrıca, ekonomik olarak iyi durumda olduğunu da vurgularken, "Kariyerimde iyi para kazandım. Çalışmasam bile ilk 5 yıl boyunca finansal olarak bir problem yaşamam" diye konuştu.

Feyenoord'da son sezonunda eski günlerini hatırlatan bir performans sergileyen Robin van Persie, 30 maçta 18 gol attı ve 5 asist yaptı. (Sporx)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23