• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vali az önce açıkladı: 3 gün yasak!

Yeniakit Publisher
2016-09-16 15:47:00 -
Vali az önce açıkladı: 3 gün yasak!

Tokat Valisi Can,"16, 17 ve 18 Eylül tarihlerinde ilimizde toplantı, gösteri yürüyüşü, miting, basın açıklaması, stant açma, bildiri dağıtma gibi etkinlikler yasaklanmıştır" dedi.

Tokat Valisi Cevdet Can, 16, 17 ve 18 Eylül tarihlerinde  kentte, toplantı, gösteri yürüyüşü, miting, basın açıklaması, stant açma, bildiri  dağıtma gibi etkinliklerin yasaklandığını bildirdi. 

Vali Can, yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütü PKK/KCK tarafından  bomba yüklü araçlarla düzenlenen saldırılarda pek çok şehit verildiğini, birçok  kişinin de yaralandığını belirtti.

Terör örgütü DAEŞ tarafından düzenlenen saldırılar nedeniyle de çok  sayıda vatandaşın hayatını kaybettiğini ve pek çoğunun yaralandığı anlatan Can,  şunları kaydetti:  "DAEŞ terör örgütü ve ülkemizdeki sol fraksiyonlu grupların,  gerçekleştirilen toplantı, gösteri yürüyüşü, miting, basın açıklaması ve benzeri  etkinliklerde sansasyonel eylem girişiminde bulunabileceği değerlendirilmektedir.  Anayasa'nın 121. maddesi, 2935 sayılı Olağanüstü Hal Kanunu, 2911 ve 5442 sayılı  kanunların ilgili maddeleri hükmü gereği 16, 17 ve 18 Eylül tarihlerinde ilimizde  toplantı, gösteri yürüyüşü,  miting, basın açıklaması, stant açma, bildiri  dağıtma gibi etkinlikler yasaklanmıştır."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23