• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
4
Yeniakit Publisher
Uludağ beyaz gelinliğini giydi
2023-01-11 17:45:21

Uludağ beyaz gelinliğini giydi

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ'da dün gece başlayan kar yağışı gün itibari ile şiddetini arttırarak devam etti. Meteorolojinin sitesinde yer alan bilgilere göre hava sıcaklığının sıfırın altında 6 derece olarak ölçüldüğü Oteller Bölgesinde kar kalınlığı yer yer 10 santimetreye ulaştı.

#1
Foto - Uludağ beyaz gelinliğini giydi

PİSTLER HAFTASONUNA KADAR AÇILACAK - Karın yağmasıyla birlikte otelcilerin yüzü gülmeye başlarken rezervasyon için arayanların çoğaldığı öğrenildi. Pistlerin ise hafta sonuna kadar açılacağı belirtildi.

#2
Foto - Uludağ beyaz gelinliğini giydi

"30 YILDIR BU KADAR GEÇ YAĞMAMIŞTI" - İzmir'den Uludağ'a tatile gelen Ali Demir, " Her yıl olduğu gibi bu yılda Uludağ'a tatil için geldik. Son geçtiğimiz 30 yıldır kar bu kadar geç yağmamıştı. Bu senede Ocak ortasında yağdı. Bugünden itibaren sezon açılmıştır. Yarın bütün pistlerin açık olacağını ümit ediyoruz" dedi.

#3
Foto - Uludağ beyaz gelinliğini giydi

"ÇOK SEVİNÇLİYİZ" - Günler öncesinden hazır olduklarını fakat karın eksik olduğunu belirten Otel Genel Müdürü Murat Pınarcı, " Dün itibariyle başlayan kar yağışı bugünde devam ediyor. Bu şekilde devam ederse hafta sonuna pistleri açmış oluruz. Karla birlikte rezervasyon için telefonlarımız susmuyor. Buda bizim için çok güzel bir şey. Çok sevinçliyiz. Zaten otelimiz açıktı. Şuanda da hizmetimize devam ediyoruz" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23