• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'nin operasyonu Avrupa ülkesini ayağa kaldırdı! Neye uğradıklarını şaşırdılar

Yeniakit Publisher
2020-04-26 17:35:00 -
Türkiye'nin operasyonu Avrupa ülkesini ayağa kaldırdı! Neye uğradıklarını şaşırdılar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla koronavirüs hastası Türk vatandaşı Emrullah Gülüşken'in ambulans uçakla Türkiye’ye getirilmesi, İsveç basınında geniş yankı uyandırdı.

İsveç'te koronavirüs testi pozitif çıkmasına rağmen tedavi verilmeyen Türk vatandaşı Emrullah Gülüşken'in ambulans uçakla Türkiye’ye getirilmesi, İsveç basınında geniş yer buldu.

İsveç'te, yüksek ateş ve nefes darlığına rağmen doktorlar tarafından hastanede tedavi altına alınmayarak eve gönderilen kalp hastası Türk vatandaşı Emrullah Gülüşken, kızlarının da yardımıyla sosyal medyadan yardım çağrısında bulundu.

Türkiye vatandaşına sahip çıktı

Gülüşken'i, yaşadığı bu zor zamanlarda yalnız bırakmayı reddeden Türkiye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca öncülüğünde bir yardım operasyonu düzenleyerek İsveç'e ambulans uçak gönderilmesi talimatını verdi.

Sabah saatlerinde İsveç'ten Ankara'ya nakledilerek başkentte tedavi altına alınan Gülüşken'in hikayesi, İsveç basında da büyük yer buldu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

İsveç basını operasyonu canlı aktardı

Sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu durum, İsveç hükümetini ağır eleştirilere maruz bırakırken, Türkiye'nin vatandaşlarına her durumda koşulsuz destek sağlaması da oldukça takdir edildi.

Nakil operasyonun anbean takip eden İsveç basını, Türkiye'nin gönderdiği ambulans uçağının durumunu canlı paylaştı. “Türkiye, İsveç'te tedavi göremeyen Türk hastaya yardım gönderdi” başlıkları, ülkedeki sağlık durumunun halini gözler önüne serdi.

Ülke basını, yakından takip ettiği bu başarılı operasyona karşı olan ilgisini saklayamazken, hükümetin sağlık konusundaki kapasitesi de akıllarda soru işareti bıraktı.

Putin’i şoka uğratan gelişme! Yeniden yükselişe geçti" target="_blank">
Putin’i şoka uğratan gelişme! Yeniden yükselişe geçti
Putin’i şoka uğratan gelişme! Yeniden yükselişe geçti

Dünya

Putin’i şoka uğratan gelişme! Yeniden yükselişe geçti

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mustafa

SÜREKLİ PASOPORTLARININ GÜCÜYLE ÖVÜNEN BİZE PASOPORTUMUZ SAYESİNDE HER ZAMAN ÖNCELİK SAĞLANAN DEVLETLER NERDESİNİZ 

turan

avrupa insan hakları büyük gelişmiş ülkeler(hepsi sömürü düzeni.silah satışı.)kurulu ülkeler.demokrasi kendi vatandaşlarına var.diğer ülkeler geri .cahil kullanılabilir ülkeler.reis seni seviyoruz kıskananlar catlasın
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23