• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TSK'yı 'Katar'a satan' CHP'li vekil Başarır tepkilerin ardından geri adım attı

Yeniakit Publisher
2020-12-01 18:13:00 -

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Katar'a satıldığını söyleyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, vatandaşların sert tepkisi üzerine sözlerinden geri adım attı. Başarır, canlı yayında kullandığı ifadeler için 'iftira' olduğunu söyledi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Türk Silahlı Kuvvetleri'ni hedef alan sözlerine ilişkin açıklamada bulundu. TSK için 'satılmış' ifadelerini kullanan Başarır, geri adım atarak kendisine iftira atıldığını öne sürdü.

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Meclis Grup toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularına yanıt verdi.

CHP'li vekil 'iftira' dedi

Başarır, katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği, “Devletin ordusu Katar’a satıldı” sözlerine büyük tepkiler geldiğinin hatırlatılması üzerine bunun kendiine atılmış bir iftira olduğunu söyleyerek geri adım attı.

Başarır, “Söylenecek her şey söylendi. Parti sözcümüz her şeyi söyledi, ben de her şeyi söyledim. Söyleyecek hiç bir sözüm yok. Ordumla, Mehmetçikle ilgili televizyondaki söylemlerim çok net. Bu iftirayı atanları önce halka, sonra Allah’a havale ediyorum” ifadelerini kullandı.

Başarır'ın 'satılmış ordu' açıklaması

Başarır katıldığı programda, ''Öyle bir noktadayız ki; Cumhuriyet tarihinde ilk kez devletin ordusu Katar'a satılmış. 20 milyon dolara satıldığı söyleniyor, 50 milyon dolara satılmış…'" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Eren

Ağzından çıkanı duymayana biz çüşşşşşşşşşşşş diyoruz.

aydemir ibrahim

chpkk yerli degildir nerde islam türk düsmani gayri müslim varsa chpkk da bulusmuslar.milli güvenlik zaafi olusturuyor chpkk kapatilmali.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23