• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trabzonspor'da belirsizlik sürüyor

Yeniakit Publisher
2018-03-11 10:38:00 -
Trabzonspor'da belirsizlik sürüyor

Beşiktaş mağlubiyetinin ardından FIFA'dan gelen şok bir kararla zor duruma giren Trabzonspor, ligin formda ekibi Teleset Mobilya Akhisarspor'a konuk olacak.

Sakatlığı bulunan Mustafa Akbaş ve Durica ile kart cezalısı olan Tomas Hubocan'dan faydalanamayacak olan Çalımbay, stoperde Uğur Demirok'un yanında sol bek Novak veya orta saha oyuncusu Okay Yokuşlu'dan birini tercih edecek. Tecrübeli çalıştırıcı, antrenmanlarda sık sık bu iki ismi defansın ortasında deneyerek performanslarını gözlemlerken, bu bölge için Okay'ın isminin daha ağır bastığı öğrenildi.

Siz sahayı düşünün

Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay ve takım kaptanları Onur ile Burak, yaşanan kongre sürecinden takımın etkilenmemesi için yoğun çaba harcıyor. Yarınki Akhisar maçı için olağanüstü hal ilan eden Çalımbay, "Biz sadece maça odaklanacağız. İnsanların yüzünü güldürmek istiyoruz. Tabii ki çok zor bir maç bizleri bekliyor ama aklımızın maçta olduğunu ve sadece galibiyeti istediğimizi herkes görecek" dedi.

Fırtına hakkını CAS'ta arayacak

2016-17 sezonu öncesi Trencin'den transfer edilen Matus Bero'nun 250 bin Euro'luk taksidini ödemediği gerekçesiyle FIFA tarafından bir dönem transfer yasağı verilen Trabzonspor, CAS'a gidiyor. Bordomavili kulüp, ödemeleri zamanında yaptığını ancak Trencin'in bunu bildirmediğini beyan ederken, haklılığın ortaya çıkması durumunda yaşanan itibar kaybı için de tazminat davası açılabileceği kaydedildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23