• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teröristlerin sözcüsü Salih Müslim, ABD ile ilgili şoke eden gerçeği açıkladı!

Yeniakit Publisher
2019-10-09 12:05:00 -
Teröristlerin sözcüsü Salih Müslim, ABD ile ilgili şoke eden gerçeği açıkladı!

Terör örgütü PYD sözcüsü Salih Müslim, Suriye'deki son gelişmelere ilişkin yaptığı açıklamada, ABD ile iş birliğinin sürdüğünü söyledi.

Terör örgütü PYD sözcüsü Salih Müslim, ABD yönetimini sözlerini tutmadığı gerekçesiyle eleştirdi fakat sınır hattı dışındaki alanlarda ABD ile iş birliğinin sürdüğünü söyledi.

Terör örgütü PYD sözcüsü Salih Müslim, sınır hattından çekilme kararı nedeniyle ABD'ye tepki gösterdi.

BBC Türkçe'ye konuşan terör örgütü PYD sözcüsü Salih Müslim, Amerikan yönetimini sözlerini tutmadığı gerekçesiyle eleştirdi ancak sınır hattı dışındaki alanlarda ABD ile iş birliğinin sürdüğünü de ifade etti.

"Suriye'de ABD güçleri hala var. DAEŞ hücrelerine karşı savaş sürüyor" diyen Müslim, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Deyrezzor'da, Rakka'da vs. SDG (Suriye Demokratik Güçleri) ile beraber çalışıyorlar. Ama sınırdaki güçlerini çektiler. Amerikan askerlerinin diğer yerlerden çekilmesi gibi bir şey yok."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Artık bu beka meselesi. Sonuna kadar gidilmeli. Amerika ve tüm siyonist dünya askerleri ile savaşıyoruz, bunun farkına varmalı. Allah cc Zafer lütfetsin

Emre

Sizin gibi paralı köpekler var iken ABD niye çekilsin ABD sizi iğfal edip toprak altı ettikten sonra ancak çekilir Irakta olduğu gibi. Bakın özgürleştirdiği Iraka sunni-şii, Arap-Kürt-Türk hepsinin elinde Amerikan silahları birbirini boğazlıyorlar. Sizin gibi ......lerde bunlara paralı askerlik yapıyorsunuz hainler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23