• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tanzim satışlar sebze meyve için değil koronavirüsle mücadele için geri geliyor

Yeniakit Publisher
2020-04-04 08:44:00 -
Tanzim satışlar sebze meyve için değil koronavirüsle mücadele için geri geliyor

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronaviürsle mücadele kapsamında maske satışlarının belirli noktalarda tanzim satışı için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı maskelerin halkın daha kolay ulaşabileceği noktalarda satışı için çalışma yaptıklarını bildirdi.

Katıldığı bir canlı yayında maske satışlarının belirli noktalarda tanzim satışı için çalışmalar yaptıklarını belirten Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Vatandaşımız ekmeğini ya da sebzesini nereden alıyorsa ona yakın yerden bunlara daha rahat ulaşabilecek" dedi.

Halk rahatlıkla ulaşabilecek

Türkiye'nin maske üreticisi ve ihracatçısı bir ülke olduğuna dikkati çeken Pekcan, "Bakanlığımızın maskelere yönelik bir çalışması var, halkın ulaşabilir olduğu noktalarda inşallah bunların satışını gerçekleştireceğiz. Vatandaşımız ekmeğini ya da sebzesini nereden alıyorsa ona yakın yerden bunlara daha rahat ulaşabilecek" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dr gökhan çelik kbb

işte budur.ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN REİS.İSTEMEZUKCULER BUNADA KULP TAKAR

Adem Sarıkamış

İtalya ve İspanya’ya Cumhurbaşkanımızın iradesi ve emri ve onayı ile gönderilen Uçak dolusu maske ve malzeme yardımlarıbu geri istesek ayıp olur mu acaba? Çünkü şimdi cehape zihniyeti başlar insanlar ak parti döneminde maske kuyruğuna girdi demeye. Yalan da değil hani. Baksana maske için tanzim kuyruğu geri geliyor. Aman neyse geri istemek ayıp olur şimdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23