• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tanzim satışlar sebze meyve için değil koronavirüsle mücadele için geri geliyor

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, koronaviürsle mücadele kapsamında maske satışlarının belirli noktalarda tanzim satışı için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

12 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Açılmasın

Oralardan garibana da virüs yayacaklar.
  • 6 Yıl Önce

keko

bir kez de hayır konuşun be chppkklılar.
  • 6 Yıl Önce

Nevruz

Yok canım kriz falan yok. Kriz var diyen susturuluyor, hain ilan ediliyor, sosyal linç uygulanıyor.
  • 6 Yıl Önce

Nerın11

Şu an en hazır yer tarım kredi satış yerleri
  • 6 Yıl Önce

Asil

Bir buçuk ay önce evde ağaçlardan bazı gereçler yapıyorum hafif toz yutmayayım diye medikalden bir kutu içinde yüz adet maskeyi on iki lira elli kuruşa aldım .Bu mikrop durumu hasıl olunca sağa ,sola beşer onar tane dağıttım 5,10 gün sonra bendeki bitince aynı yerden almağa gittim nerde bulacan kara borsa olmuş sanayi sitemizden tanesi 15 liradan hatırıma verdiler biz ülke olarak malesef hemen kısa yoldan ranta giriyoruz.ve ondan sonra da o fırsatçılığın cezasını çekiyoruz çünki kârımıza haram karışıyor.bir ata sözü var meşhur .b.......k.la yapılan ş....kle yıkılır diye.velhasıl bu tür kazanç sonunda felâket getiriyor.atalarımız boşuna dememiş.
  • 6 Yıl Önce

Tanzimat

Bence tanzim noktaları sürekli kurulu kalmalı,marketler fiyatları bir bahaneyle yukarı çekince ne hikmetse bidaha indirime gitmiyorlar, eğer tanzim noktaları sürekli olusa fiyatlar makul seviyede tutulmuş olur.
  • 6 Yıl Önce

Cuma

Belediyeler muhtarlıklar dagitsin yani şimdi millet birde orda kuyruğa girecek ne anlamı kaldı eczaniye gidiyoruz kağıt maskenin tanesine 5 TL diyor işsiz guç evde oturuyorum dışarı maskesiz çıkma diyor nasıl olacak
  • 6 Yıl Önce

Maske Dağıtılmalı

Muhtarlar bir işe yarasın ev ev paketlerle dağıtsın..
  • 6 Yıl Önce

elazığlı

Sayın bakanım çok güzel düşünmüşsünüz'de geç kalmışsınız, maske sorunu bir aydır devam ediyor alan aldı, satan sattı vurguncular köşeyi döndü, bakanlığın çalışma yapmasına gerek yok, neyin çalışmasını yapıyorsunuz? temin konusunu bakanlığınız firmalarla yapar, belediyelere satış yetkisini verirsiniz halkın kolaylıkla ulaşacağı noktalarda satışını gerçekleştirir bu iş bir iki günde halledilirdi.
  • 6 Yıl Önce

Atma 

... hic istemesemde din kardesiyiz
  • 6 Yıl Önce

Adem Sarıkamış

İtalya ve İspanya’ya Cumhurbaşkanımızın iradesi ve emri ve onayı ile gönderilen Uçak dolusu maske ve malzeme yardımlarıbu geri istesek ayıp olur mu acaba? Çünkü şimdi cehape zihniyeti başlar insanlar ak parti döneminde maske kuyruğuna girdi demeye. Yalan da değil hani. Baksana maske için tanzim kuyruğu geri geliyor. Aman neyse geri istemek ayıp olur şimdi.
  • 6 Yıl Önce

dr gökhan çelik kbb

işte budur.ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN REİS.İSTEMEZUKCULER BUNADA KULP TAKAR
  • 6 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23