Solakların Müslümanlara kini bitmiyor! Kelime-i Tevhid’ten rahatsızlar
Seküler yobazların sözcüsü Cumhuriyet, yine laik atak geçirdi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın milli ve manevi değerlerine bağlı, zulme boyun eğmeyen bir neslin yetiştirilmesine vesile olacak, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli solakları rahatsız ediyor.
Bugün 81 ilde MEB’e bağlı okullarda Filistin konusunun işlenmesi, Hamas’a ‘terörist’ diyen zihniyetin durduğu yeri gösterdi.
Filistin ve Gazze temalı farkındalık etkinliğinde İstanbul Esenyurt’ta bir okulda kelime-i Tevhit bayrağının açılması, cumhuriyet ve seküler yobazların arka bahçesi konumundaki Eğitim-İş Genel Sendikası’nı adeta kudurttu.
Öğrencilerin Kelime-i Tevhit bayrağı taşımasını sindiremeyen, Müslümanlara kin kusmaktan başka bir ideolojisi olmayan seküler yobazlar, “Okullarımızın hangi zihniyetin etkisinde bırakıldığını açıkça göstermektedir” şeklinde küstah ifadeler kullandılar. Cumhuriyet’e konuşan Eğitim-İş Genel Başkanı Kadem Özbay, dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara din-dil-ırk ayırmadan yardıma koşan İHH’yı ve milli ve manevi yönü güçlü nesillerin yetişmesine katkı sağlayan TÜGVA’yı hedef aldı.

