• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şok eden gelişme! Xiaomi telefonlar yasaklanıyor mu?

Yeniakit Publisher
2020-12-03 19:53:00 -
Şok eden gelişme! Xiaomi telefonlar yasaklanıyor mu?

Teknoloji üreticisi Philips, patent ihlali iddiasıyla Xiaomi'ye dava açtı. Firma, patent ihlaline karşı engelleme kararı alınmasını ve Xiaomi marka telefonların satışının tamamen yasaklanmasını istedi.

Geçtiğimiz günlerde Redmi Note 9 5G, Redmi Note 9 Pro 5G ve Redmi Note 9 4G gibi üç yeni akıllı telefonunu tanıtan Xiaomi, şimdi de şok bir suçlamayla gündeme geldi. Hollanda merkezli elektronik şirketi Philips, kendisine ait patentleri ihlal ettiği gerekçesiyle Xiaomi'ye dava açtı.

Hindistan Delhi Yüksek Mahkemesi'ne başvuru yapan Philips, kendisine ait patentlerin Xiaomi tarafından ihlal edildiğini öne sürdü. Firma, patent ihlaline karşı engelleme kararı alınmasını ve Xiaomi marka telefonların satışının tamamen yasaklanmasını istedi.

Söz konusu davaya ilişkin ilk duruşma 18 Ocak'ta gerçekleşecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23