• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sezen Aksu karantinaya alındı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Sezen Aksu karantinaya alındı

Sezen Aksu'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı kaydedildi. Kanlıca'daki evinde karantinaya giren Aksu'nun sağlık durumunun iyi olduğu ve hastalığı hafif semptomlarla atlattığı ifade edildi.

Sezen Aksu yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalandı.

KARANTİNAYA GİRDİ

Test sonucunun belli olmasının ardından önlem alan Sezen Aksu'nun, İstanbul Kanlıca'daki evinde karantinaya girdiği belirtildi.

Aksu'nun süreci doktorların önerileri doğrultusunda evinde geçirdiği ifade edildi.

Sezen Aksu'nun sağlık durumuna ilişkin bilgileri kardeşi Nihat Yıldırım paylaştı.

Sezen Aksu'nun evde istirahat ettiğini belirten Yıldırım, genel sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı.


 

HASTALIĞI HAFİF SEMPTOMLARLA GEÇİRİYOR

Nihat Yıldırım, Sezen Aksu'nun Covid-19'u hafif semptomlarla geçirdiğini ve durumunun endişe verici olmadığını söyledi.

Sezen Aksu'nun tedbir amaçlı olarak karantinada bulunduğu kaydedildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mine

Covid de karantina mi kaldi

Talib Ağbi

PKK Terör Destekçisi birisi, sanatla ileri geri bir alakası yok, o kadar Ameliyat oldu ki ilk resimdeki Pers Çirkinliğini yok etti. Aynı M.Jackson gibi. Bu şahıslarda Özgüven sıfır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23