• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şehit Savcı'nın eşi konuştu

Yeniakit Publisher
2015-04-09 04:25:00 -
Şehit Savcı'nın eşi konuştu

Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın acılı eşi hakim Yasemin Kiraz, taziye evinde konuştu: "O adliyeye beni kimse sokamaz. Bir daha asla girmem. Önünden bile geçmek istemiyorum."

AKŞAM adliye muhabiri Hilal Yıldırım, İstanbul Adalet Sarayı’nda teröristlerce şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın Başakşehir’deki evine taziye ziyaretinde bulundu. Taziyeye gelenleri Savcı Kiraz’ın eşi Hâkime Yasemin Kiraz ve babası Hakkı Kiraz kabul etti.

ÇOK ŞÜKÜR ŞEHİT OLDU

Acılı eş Yasemin Kiraz, hayat arkadaşını kaybettiği adliyeye bir daha girmek istemediğini belirtti. Kiraz’ın yakın dostlarına “O adliyeye beni artık kimse sokamaz. Bir daha asla girmem. Önünden bile geçmek istemiyorum. Ben eşimden bir gün bile incinmedim. En çok da içimi bu yakıyor. Görev insanıydı. Mesleğine düşkündü. Çok şükür ki şehit oldu” dediği öğrenildi.

Kiraz yakın çevresiyle olay gününe ilişkin konuşmak istemiyor. Sadece dua ederek acısını yaşamak isteyen Kiraz “Olayın adli boyutuna şu anda çizgi çekip kenara koydum. Kendimi toparladıktan sonra detaylarıyla elbette ilgileneceğim. Ancak şimdi hiçbir şeyi düşünmüyorum, sadece acımı yaşıyorum” diyerek olaya ait bir şey konuşulmasını istemedi. Taziyeye gelen tanıdıklarından yeni doğan iki bebeğe de Mehmet Selim adı verildi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23