• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Savcı Sayan’dan çok sert tepki: Bunlar kudurmuş! Anırın ki FETÖ sırtınıza bir semer daha vursun

Yeniakit Publisher
2019-05-19 13:22:00 - 2019-05-19 13:48:29
Savcı Sayan’dan çok sert tepki: Bunlar kudurmuş! Anırın ki FETÖ sırtınıza bir semer daha vursun

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan’ın, canlı yayında “Ağrı seçimi taşıma oylarla alındı.” iddiasında bulunan CHP’li Barış Yarkadaş’a tepki göstererek, “İspatlasın belediye başkanlığını aynı gün bırakırım, ispatlayamazsa anırsın başka bir şey istemiyorum!” dedi. Ağrılı Yazar Nihat Aydın da, Barış Yarkadaş’a “Buranın halkı sizin gibi yalancı, iftiracı, kalleş değildir ve sizin gibilere asla prim vermezler” ifadeleriyle tepki gösterdi.

 Hasan Üstün  Yeniakit.com.tr 

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Habertürk’te “Ağrı seçimi taşıma oylarla alındı.” iddiasında bulunan CHP’li Barış Yarkadaş’a çok sert tepki göstermişti. CHP’li Yarkadaş’a tepkisini, “İspatlasın belediye başkanlığını aynı gün bırakırım, ispatlayamazsa anırsın başka bir şey istemiyorum.”  İfadeleriyle dile getiren Savcı Sayan, tepkisini bugün de arttırarak sürdürdü:

Ağrı’da seçimi kaybeden HDP hiçbir itirazda bulunmuyor. 20 Puan fark var. Ama CHP taşıma oy diyor...Yalanla algı oluşturmaya çalışıyorlar. İstanbul’da da aynı şeyleri yapıyorlar. Bunlar kudurmuş. Haydi ispatlayın. Yoksa anırın. Anırın ki FETÖ sırtınıza bir semer daha vursun.

Ağrı’dan Yarkadaş'a büyük tepki

Öte yandan, CHP’li Barış Yarkadaş’ın “Ağrı Seçimi Taşıma Oylarla Alındı!” şeklindeki iddiasına Ağrı medyasından da büyük tepki var.

Tepkisini “Başkan Sayan, alnının teriyle kazandığı belediye başkanlığına laf söylemek kimsenin haddine düşmedi!” cümlesiyle dile getiren Ağrı Hürses’te yazan Nihat Aydın, şöyle devam etti:
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“Başkan Sayan’ın Ağrı Belediye Başkanlığını kazanması bazı çevrelerinin içine öyle oturmuş ki, seçim döneminde başlattıkları iftiralarının, yalanlarının, karalamalarının bir işe yaramadığını gördükten sonra, bugün yine o çirkefliklerini ortaya dökmeye başladılar.”

Sayan zincirleri kırdı!

“Ağrılı hemşerilerimizin  büyük teveccühü ile seçimleri kazanan Başkan Sayan kırılmaz denilen tüm zincirleri kırdı, 120 gün boyunca tek tek, ev ev, kapı kapı esnafları ve STK’ları dolaşarak günde 2-3 saat uyku ile halkımızın arasına karıştı, yılmadı, yorulmadı, usanmadı çünkü Ağrı’nın sancılarını çok çok iyi biliyordu, O  Ağrının bir evladı olarak, Ağrı’nın bugüne kadar haklarının yenildiğini çok iyi biliyordu, Ağrı’nın aşa, ekmeğe, işe, sevgiye, şefkate ihtiyacı olduğunu biliyordu.” diyen Aydın şöyle devam etti:

“İftiracı Barış Yarkadaş!”

“Ağrılı oylarını Sayan’ın kişiliğine, duruşuna açık sözlülüğüne, şeffaflığına ve kendisine inandıkları için vermiştir,  Başkan Sayan yüzde %55,57 oy oranıyla başkan seçilerek  yıllar sonra Ağrı’da tek başına büyük  bir zafere imza atarak rol model olmuştur. Başkan Sayan’ı çekemeyen, İftiracı, CHP li Barış Yarkadaş çıktığı bir televizyon programında,bu seçimin taşıma oylarla kazanıldığı yalanını ortaya atmıştır.

“Yarkadaş!!! Siz hiç Ağrı’yı gördünüz mü?”

Aydın CHP’li Barış Yarkadaş’a tepki yüklü ifadelerini şöyle devam ettirdi:

“Siz Ağrı halkını tanıyor musunuz?"

Buranın halkı sizin gibi yalancı, iftiracı, kalleş değildir ve sizin gibilere asla prim vermezler, onlar dürüstlüğüne, samimiyetine, şeffaflığına inandıkları, güvendikleri ”SAVCI SAYAN’I BAŞKAN SEÇTİLER”  sizin gibi yalancılar kendi içlerinizde o pis, çirkef iftiralarınız içinde boğulurken bizler burada Başkan Sayan’a her zaman tam destek vererek, Ağrı’nın değişecek yeni çehresi ve alacağımız hizmetlerin tadını çıkarmanın yanı sıra, yepyeni bir Ağrı ile sizlerin suratına o pis, çirkef sözlerinizi gerisin geri yapıştıracağız bundan emin olun. Bu yalanlarınızı, iftiralarınızı şiddetle kınıyorum.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23