• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

PTT personel alımları başladı mı?

Yeniakit Publisher
2020-04-16 11:55:00 -
PTT personel alımları başladı mı?

PTT personel alımları başladı mı? Karantina dönemlerinde, özellikle hafta sonu sokağa çıkma yasağıyla birlikte PTT kargonun işi bir hayli ağırlaştı. Bunun üzerine ePttAVM'nin alt yapısını desteklemek amacıyla bilişim bölümü için personel alımı yapılacağı bildirildi. Peki ama PTT personel alımı yapılacak mı? PTT personel alımı nasıl yapılacak, ne zaman başlayacak? PTT yazılım mühendisi iş ilanı ve detayları...

PTT birçok alanda iş ilanı oluşturmuş ve eksiklerin giderilmesi için çalışmalara başlamıştı. Son yayınladığı bildiri ile bilişim bölümüne destek için personel alınacağını bildirdi. Peki ama PTT kaç kişi alıyor?

PTT bilişim personelleri kadrolarında açıkladığı 2 kadro için, personel alımı gerçekleştirilecek. Yapılan açıklamaya göre; Ruby Develope kadrosunda yer alması istenen personelin Ruby, MySQL bilgisi, GİT, CI, OOP, nesne tabanlı programlamaya hakim olması gerektiği bildirildi.

Yazılım mühendislerinin ise PHP dilinde kod yazabilmeleri, PostgreSQL, PHP, SOAP, Veri Yapıları, Yazılım Geliştirme, JSON, MySQL, Linux yeteneklerine sahip olması bekleniyor. Detaylı bilgi ve başvuru için https://bit.ly/2RH9XnC adresini ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23