• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Müslüman çocuklar misyoner kıskacında

Yeniakit Publisher
2018-04-09 11:13:00 - 2018-04-09 11:15:22
Müslüman çocuklar misyoner kıskacında

İslam ülkelerini sömürmekten geri durmayan emperyalistlerin, misyonerler vasıtasıyla da Müslüman çocuklarını Hristiyanlaştırma faaliyeti yürütüyor. 7 yıldır iç savaşın pençesinde kıvranan Suriye’de faaliyet göstermeye başlayan Vatikan Kiliseler Birliği, Caritas ve Amerika kökenli IRC isimli misyoner kuruluşlarının yaklaşık 700 bin yetim çocuğu asimile etmek için hedef seçtiği ortaya çıktı.

Batılı emperyalistler için ekonomik ve stratejik anlamda çekim merkezi olan Müslüman ülkelerin çocuklarının da misyonerlerin hedefinde olduğu ortaya çıktı. 7 yıldır süren iç savaşın pençesinde kıvranan Suriye’de faaliyet göstermeye başlayan Vatikan Kiliseler Birliği, Caritas ve Amerika kökenli IRC isimli misyoner kuruluşların 700 bin yetim çocuğu asimile etmek için olağanüstü bir çaba sergiledikleri bildirildi. Siyonist İsrail’in pervasızca saldırılarına maruz kalan Filistin’de yurtlar açan S.O.S (Kinderdorf International Çocuk Köyleri Vakfı) isimli misyoner örgütün yurtlarında kalan 75 öğrenciyi din değiştirmeye zorladıkları belirlendi. Amerikan işgali altında yıllardır sömürülen Afganistan’da faaliyet gösteren 50 misyoner yurdunda kalan yüzlerce Müslüman çocuğuna din değiştirmeleri için mobbing uygulandığı kaydedildi. Dünyanın en kalabalık Müslüman ülkesi Endonezya’da 8 bin civarındaki misyoner yurtlarında 150 bin çocuğun Hristiyanlaştırılmış bir eğitime tabi tutuldukları ifade edildi. Ayrıca misyonerlerin Kırgızistan, Bangladeş, Bosna, Kosova ve Arnavutluk gibi ülkelerde de geniş çaplı faaliyetler yürüttüğü kaydedildi. 

YÜZBİNLERCE ÇOCUK HEDEFLERİNDE

İslam ülkelerindeki iç karışıklıklardan faydalanarak faaliyet göstermeye başlayan misyonerlerin Müslüman çocuklarını Hristiyanlığa devşirmek için olağanüstü bir gayret gösterdikleri öğrenildi. Şok gerçek İNSAMER’in (İnsani Araştırmalar Merkezi) hazırladığı, “Tarihi Süreç İçerisinde Misyonerlik ve Misyonerlerin Yetim Faaliyetleri” isimli raporun sayfalarına yansıdı. Müslüman ülkeleri istila eden yahut karışıklık çıkartan Batılılar, Müslüman çocukları kendi batıl dinlerine devşirmek için yurtlar ve okullar açıyor. Hedef kitle olarak yetim yahut kimsesiz çocukları seçen misyonerler açtıkları yurtlarda, Hristiyanlığı öven ve sekülerleşmeyi tavsiye eden bir eğitim modeli benimseyerek Müslüman çocuklar üzerinde psikolojik mobbing uyguluyor. 7 yıldır süren Suriye’deki iç savaştan faydalanarak faaliyet göstermeye başlayan Vatikan Kiliseler Birliği, Caritas ve Amerika kökenli IRC isimli misyoner örgütler, 700 bin çocuğu, Hristiyanlaştırmak için geniş kapsamlı faaliyet yürütüyor.

PSİKOLOJİK MOBBİNG UYGULANIYOR

Siyonist İsrail’in zulmü altında inleyen Filistin’de de durum pek farklı değil. 2. Dünya Savaşından sonra kuruluna Viyana merkezli S.O.S (Kinderdorf International Çocuk Köyleri Vakfı) Ramallah’ta açtığı bir yetim köyünde 75 çocuğun dinini değiştirmesi için çok ince bir çalışma gerçekleştiriyor. Büyük şeytan ABD’nin işgal ettiği ve halen sömürmeye devam ettiği Afganistan’da da misyonerler faaliyetlerini sürdürüyor. Hali hazırda Afganistan’da 50 misyoner yurdu bulunurken bu yurtlarda kalan yüzlerce Müslüman çocuk dinlerini değiştirmeye zorlanıyor. Dünyanın en kalabalık İslam ülkesi Endonezya’da da 8 bin civarında yetimhane var. Bu yurtların yüzde 99’u misyonerlerin açtığı yerler. Açlık, iç savaş, doğal afetler nedeniyle kimsesiz kalan binlerce Müslüman çocuk bu yurtlarda kalıyor. Yurtlarda aldıkları eğitimle de yavaş yavaş İslam dininden koparak Hristiyanlaşıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

HIZLA YAYILIYORLAR

Misyonerler, birçok İslam ülkesine de el atmış durumda. Kırgızistan, Kosova, Arnavutluk ve Bosna gibi Müslüman ülkelerde de hızla yayılıyorlar. Açtıkları yurt ve okulları tuzak olarak kullanan misyonerler yüzlerce Müslüman çocuğu ağlarına düşürerek beyinlerini zehirliyor.

 

Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23