• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Muharrem İnce'nin adaylığını nasıl belirlediğini anlattı

Yeniakit Publisher
2018-06-20 14:29:00 -
Muharrem İnce'nin adaylığını nasıl belirlediğini anlattı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı TV programında Muharrem İnce'nin adaylığını nasıl belirlediklerini anlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uğur Dündar'ın Halk TV'de gerçekleştirdiği Halk Arenası programına katıldı.

ABDULLAH GÜL'E SAYGI DUYARIM

Kılıçdaroğlu, “Bizim illa Sayın Abdullah Gül'ün aleyhine konuşmamız isteniyor. Böyle bir bize yönelik kumpas çevrilmek isteniyor. Sayın Abdullah Gül'ün aleyhine niye konuşayım? Sayın Abdullah Gül Cumhurbaşkanlığı yapmıştır. Saygın bir kişidir. Kendisine saygı duyarım” dedi.

Kılıçdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

İNCE'NİN İSMİ ÖN PLANA ÇIKTI
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Biz cumhurbaşkanı adayımızı nasıl belirledik, herkes bilir. Gazetelerde adaylarımızın isimleri yazılıyordu, çiziliyordu. Ne yaptık, oturduk sağlıklı bir kamuoyu araştırması yaptık. Sayın Muharrem İnce'nin ismi öne çıktı. Ben de bir akşam evime davet ettim. Cumhurbaşkanı adayımız olması gerektiğini ona söyledim. Zaten kendisi de istiyordu. Cumhurbaşkanı adayı yaptık. Yani aklımızı kullanarak, mantığımızı kullanarak cumhurbaşkanı adayı yaptık.

Sayın Abdullah Gül cumhurbaşkanı adayı olabilir mi, olabilirdi tabi. (Gül'ü) Onu Saadet Partisi arzu ediyordu. Elbette cumhurbaşkanı adayı olasaydı saygı duyardık."

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23