• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mısır, Yunanistan ve Rumlardan Fırat'ın doğusu operasyonu mesajı!

Yeniakit Publisher
2019-10-08 23:07:00 -
Mısır, Yunanistan ve Rumlardan Fırat'ın doğusu operasyonu mesajı!

Mısır, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Yönetimi liderleri, Türkiye’nin Suriye’ye yapmayı planladığı harekatla ilgili endişelerini dile getirdi.

Mısır'dakidarbeci Abdulfettah el Sisi, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ve Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’in bugün Kahire’de gerçekleşen üçlü zirvenin ardından yayınlanan açıklamada Türkiye’nin Suriye’nin kuzeydoğusuna yapmayı planladığı harekata da yer verildi.

Mısır Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Taraflar, Türkiye’nin Suriye topraklarına planladığı yasa dışı askeri operasyonla ilgili derin endişeyi dile getirdi ve Suriye’nin toprak bütünlüğü ve birliğini koruma amacıyla çalışılması gerektiğini doğruladı. Onlar ayrıca Türkiye’nin her türlü toprak bütünlüğünü ihlal etme veya Suriye’deki mevcut demografik durumu değiştirme çabasını kınadı”.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

emekli çavuş

ÜLENNNN...MISIR!!!...SEN..İLK...ÖNCE.....İÇERDEKİ....YAPTIĞIN....PISLİKLERE....BAK....DARBECİ....ÇIKMIŞ.....KONUŞUYOR!!!!.....YUNANLILARA...BİR...BAK......HAZİNENDEKİ...TÜM....BONOLAR.......ALMANYANIN...ELİNDE.........SEN...İLK...ÖNCE.....ONLARI....DÜŞÜN.....RUMLARLA....BİRLİKTE.....HERALDE.....ALMANYAYA....İLHALK.....OLURSUNUZ........

Murat

Yunan, ülkenizde kaç tane Suriyeli var lan, kaç insansınız daeşten dolayı üldü, ülkene kaç tane top atıldı, lan mısır ülkende kaç Suriyeli.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23