• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Millet icraat beklerken o yine israf peşinde! Ekrem İmamoğlu televizyon kanalı kuruyor

Yeniakit Publisher
2020-07-03 21:19:00 - 2020-07-03 21:24:42
Millet icraat beklerken o yine israf peşinde! Ekrem İmamoğlu televizyon kanalı kuruyor

Göreve geldiğinden bu yana tartışmalı kararlara imza atan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kanal satın almaya hazırlanıyor.

31 Mart Yerel Seçimleri iptal edildikten sonra, "Mazbatamı verin, işimiz çok, vakit kaybetmeyelim" edebiyatı yapan, göreve geldikten sonra ilk 1 ay içinde 2 kez yıllık izne çıkan ve Bodrum'da tatil yapan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve gelişinin 1'inci yılında hiçbir icraata imza atmamasıyla gündemden düşmek bilmiyor.

İstanbullunun sadece ve sadece icraat beklediği CHP'li başkan yine alakasız işler peşinde konuşuyor. 

Medyatava'nın haberine göre, kendi çalışmalarıyla ilgili medyada kendisine yeterince yer bulamadığını öne süren İmamoğlu, bir televizyon kanalı kurmak için harekete geçti.

Son olarak Fatih Sultan Mehmet'in tablosu için ödediği rakam nedeniyle büyük eleştiri alan İmamoğlu'un kanal kurmayı ve Digiturk platformunda yer almayı hedeflediği öğrenildi.

Medyada skandallarla gündeme gelen İmamoğlu'nun 'Bana kimse medyada yer vermiyor' bahanesiyle kanal kurma girişimi vatandaşları çileden çıkarırken ileride nasıl bir süreç yaşanacak merakla bekleniyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

avanti prabuldun simdiyekadar niyeacmadin

PAPAZ TV HAYIRLI OLSUN

İMAMOĞLU (PARDON PAPAZOĞLU) EKREMİN ŞİMDİYE KADAR VATANA MİLLETE HAYIRLI BİR İCRAATINI GÖREMEDİK.BUNDAN SONRA TV EKRANLARINDA DAHA İYİ GAVURLUKLARINI İZLEYECEĞİZ DEMEKTİR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23