• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Mesih bizi kurtaracak" demişti... Koronavirüse yakalandı

Yeniakit Publisher
2020-04-03 16:54:00 -
"Mesih bizi kurtaracak" demişti... Koronavirüse yakalandı

Dünyayı kasıp kavuran koronavirüs salgınıyla ilgili katıldığı bir televizyon programında "Mesih bizi kurtaracak" diyen İsrail Sağlık Bakanı Yaakov Litzman koronavirüse yakalandı.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve küresel bir salgına dönüşen koronavirüs nedeniyle dünya genelinde 50 binden fazla insan hayatını kaybetti. 

Öte yandan dünyayı kasıp kavuran salgınla ilgili geçtiğimiz günlerde ilginç bir açıklamaya imza atarak "Mesih bizi kurtaracak" diyen İsrail Sağlık Bakanı Yaakov Litzman ve eşi koronavirüse yakalandı.

Sağlık Bakanlığı Basın Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, 71 yaşındaki Litzman ile eşine Kovid-19 testi yapıldığı belirtildi. Açıklamada, Litzman ile eşinin testlerinin pozitif çıktığı kaydedildi. Bakanın görevini evinden yürütmeye devam edeceği vurgulandı. 

"Mesih gelip bizi kurtaracak"

İsrail Sağlık Bakanı Yaakov Litzman, geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgınıyla ilgili yaptığı açıklamada "Mesih'in Hamursuz Bayramı'ndan önce gelmesi için dua ediyoruz. Eminim ki Mesih gelecek. Yakında özgürlük içerisinde çıkacağız ve Mesih bizi dünyadaki tüm dertlerden arındıracak" ifadelerini kullanmıştı.

İsrail'de koronavirüs önlemleri kapsamında tüm okullarda eğitime ara verilirken, kapalı ve açık alanlarda 10 kişiden fazla katılımcının bulunduğu toplantı ve etkinlikler yasaklanmıştı. Ayrıca, market, eczane, benzin istasyonları ve bankalar dışında birçok ticari işletmenin 15 Mart'tan itibaren kapatılmasına karar verilmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmet

Mesih gelip tüm dertlerden kurtaracakmış! Halbuki dünyanın başındaki en büyük dert Kendileri.

Mesih ,

Azraili göndermiş gibi .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23