• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Medya skandalı! Tetikçi Yılmaz Özdil işkence manşetinden dolayı özür dilemedi!

Yeniakit Publisher
2023-07-29 10:36:00 -
Medya skandalı! Tetikçi Yılmaz Özdil işkence manşetinden dolayı özür dilemedi!

Star Yazarı Yakup Köse, 28 Şubat sürecinde Salih Mirzabeyoğlu için atılan çirkin manşeti Yılmaz Özdil'e de sordu! Özdil sorudan kaçındı ve garip cevaplar verdi: "Bu iş Ak Partili trollerin benim üzerime sıvamaya çalıştığı iş.", "Bu manşetten haberim yok.", "Kimin tetikçisisiniz?" dedi.

Yakup Köse, 28 Şubat sürecinde Salih Mirzabeyoğlu için atılan çirkin manşeti Yılmaz Özdil'e de sordu! Özdil sorudan kaçındı ve garip cevaplar verdi: "Bu iş Ak Partili trollerin benim üzerime sıvamaya çalıştığı iş.", "Bu manşetten haberim yok.", "Kimin tetikçisisiniz?" dedi.

28 Şubat sürecinde haksız yere tutuklanarak içeri alınan ve işkence gören Salih Mirzabeyoğlu için Star Gazetesi 27 Ocak 2000 yılında cezaevinde işkence gördüğü fotoğrafı manşetine taşımış, "Tıraş olurken yüzünü kesti" yazmıştı.

Bu rezil manşeti gündeme taşıyan gazeteci yazar Yakup Köse, ilk önce 22 yıl önce Star Gazetesi’nin patronu olduğu Cem Uzan’a ardından Star Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni Fatih Çekirge’ye bu manşeti neden attıkları soruldu. Uzan ve Çekirge yapılan manşetin büyük bir ayıp olduğunu söyledi ve ailesinden ve sevenlerinden özür diledi.

Yakup Köse, 28 Şubat sürecinde Salih Mirzabeyoğlu için atılan çirkin manşeti Star Gazetesi'nin Yazıişleri Müdürü Yılmaz Özdil’e de sordu. Özdil sorudan kaçındı ve garip cevaplar verdi: "Bu iş Ak Partili trollerin benim üzerime sıvamaya çalıştığı iş.", "Bu manşetten haberim yok.", "Kimin tetikçisisiniz?" dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Anneciğimin bir sözü vardır... suç pc olurmuş...sahiplenen olmazmış

1- cem uzan ve Fatih çekirge bir özürlü kurtulur mu?... o gün de bugün de ...ve hergün de gazete manşetleri in ne için kullanıldığını hangi gizli hesaba hizmet ettiğini gayet iyi biliyoruz...gelelim yılmaz Özdile...gazetede yazı işleri müdürlüğü tahmin edebildiğimiz kadarıyla yazılı ve görsel düzenlemelerden...seçilen fotoğraflardan tutun da ...hangi konuya ne kadar alan ayrılması gerektiğine...hangi haberin ilk hangi haberin son sayfaya konacağına kadar hepsini...kapsama alanında...eeee...kimmiş bu işi sana sıvama ya kalkan edeb yahu?

Perrin

İnşallah daha fazla işkenceye maruz kalarak geberir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23