• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Medya skandalı! Tetikçi Yılmaz Özdil işkence manşetinden dolayı özür dilemedi!

Star Yazarı Yakup Köse, 28 Şubat sürecinde Salih Mirzabeyoğlu için atılan çirkin manşeti Yılmaz Özdil'e de sordu! Özdil sorudan kaçındı ve garip cevaplar verdi: "Bu iş Ak Partili trollerin benim üzerime sıvamaya çalıştığı iş.", "Bu manşetten haberim yok.", "Kimin tetikçisisiniz?" dedi.

7 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Perrin

İnşallah daha fazla işkenceye maruz kalarak geberir
  • 3 Yıl Önce

Anneciğimin bir sözü vardır... suç pc olurmuş...sahiplenen olmazmış

1- cem uzan ve Fatih çekirge bir özürlü kurtulur mu?... o gün de bugün de ...ve hergün de gazete manşetleri in ne için kullanıldığını hangi gizli hesaba hizmet ettiğini gayet iyi biliyoruz...gelelim yılmaz Özdile...gazetede yazı işleri müdürlüğü tahmin edebildiğimiz kadarıyla yazılı ve görsel düzenlemelerden...seçilen fotoğraflardan tutun da ...hangi konuya ne kadar alan ayrılması gerektiğine...hangi haberin ilk hangi haberin son sayfaya konacağına kadar hepsini...kapsama alanında...eeee...kimmiş bu işi sana sıvama ya kalkan edeb yahu?
  • 3 Yıl Önce

Az bile

Devletin askerini cezaevi koğuşunda darp edip reklam yapan şerefsize az bile yapmışlar kıçına şarap şişesi sokup yayınlamaları lazımdı.
  • 3 Yıl Önce

Şeyh Şamil bu

Etrafımız da şerefsizlerle dolu. Adam bahçemizin dibinde bekâr alemi yapıyor kafa çekiyor hayvanlar gibi anırıyor ama yapma haramdır burası aile ortamıdör deyince de akla hesaba gelmeyecek hakaretler yapıyor. Neymiş chp belediye encümen üyesi yapmış ortaokul lise mezununu. O sebeple ulaşılamamış, yermiş içermış, sıçarmış. Her gün müziği de sonuna kadar açar bize işkence yaparmış. Bir de dansöz oynatırmış! Niye anlattık bunları? Bu chp kafası pisliktir, ayyaşlıktır, kumardır, hakarettir, yalandır, dolandır, iftiradır, talandır. Hele ellerine bir güç geçirsinler işte Boluda Istanbulda Ankarada Izmirde olduğu gibi... 1950 öncesi gibi mutlak diktatörlüğü inşaa ederler.
  • 3 Yıl Önce

Forever Yozgat

28 Subat'in medya ayagini olusturan yazar kılıklı tasmali köpeklerden niçin hesap sorulmuyor.. İslam düşmanı şizofrenik ruh hastalari...Allah'in gazabı her iki âlemde de üzerinize olsun inşallah..
  • 3 Yıl Önce

Aaaaaa

Bunlar böyle yüzsüzler her haltı yerler sonra bir şey olmamış gibi yaparlar.
  • 3 Yıl Önce

Beeeee

Üzüm üzüme bakarak kararırmış. Millet aynı olduğundan yüzsüzlük tek taraflı değil, herkeste var...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23