• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Mansur Yavaş’ın atadığı isim CHP'yi fena karıştırdı!

Yeniakit Publisher
2019-05-18 12:50:00 - 2019-05-18 12:50:47
Mansur Yavaş’ın atadığı isim CHP'yi fena karıştırdı!

Ankara'da Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten CHP'li Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Basın Yayın Koordinatörü görevine gazeteci Volkan Memduh Gültekin'i getirdi. Gültekin'in gelmesiyle CHP karıştı.

CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Basın Yayın Koordinatörlüğü görevine getirdiği isimle gündem oldu. Yavaş, özellikle CHP ve Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirileriyle 24 Haziran seçimlerinde ve daha öncesinde çok konuşulan bir isim olan Volkan Gültekin’i Basın Yayın Koordinatörü yaptı.

Volkan Gültekin'in CHP ile ilgili attığı skandal tweetler gündeme geldi. Gültekin, 24 Haziran 2018 seçimlerinde CHP ve Kılıçdaroğlu ile ilgili eleştiri odaklı çok sayıda tweet atmıştı.

"Kılıçdaroğlu istifa etmelidir"

Gültekin 24 Haziran 2018 günü attığı bir tweetinde Kılıdaroğlu'nun istifa etmesini isteyerek "Seçimin Kazananı: Recep Tayyip Erdoğan. Seçimin Kaybedeni: Kemal Kılıçdaroğlu. Seçimin Sürprizi: MHP. En İYİ Çıkış Yapan: İYİ Parti. CHP - Muharrem İnce Paritesi bas bas bağırıyor: Muharrem İnce CHP Genel Başkanı olmalıdır, Kemal Kılıçdaroğlu (e artık lütfen) istifa etmelidir" yorumunda bulundu.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Muharrem İnce'ye devredin"

Volkan Gültekin 24 Haziran 2018 günü attığı bir tweetinde ise, "CHP'li yöneticiler şu anda insan aklıyla alay ediyor. YSK her seçim geç sonuç girer. Sorgulama yerine kafayı kuma gömerek ne elde edeceksiniz? Başarısızsınız, istifa edin, koltuğu Muharrem İnce'ye devredin" tweetiyle çok dikkat çekmişti.

"İstifa için daha ne olabilir? "

Yine Gültekin 24 Haziran'da attığı bir tweetinde "Çok net soru soruyorum: Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesi için daha ne olabilir? İnsanlar 40 günde Muharrem İnce'ye bu kadar oy verip, CHP'ye oy vermiyorsa bunun sebebi nedir?" paylaşımında bulunarak Kılıçdaroğlu'nu tekrar istifaya çağırdı.

"İYİ Parti listesi zayıf"

CHP'nin Ankara Basın Yayın Koordinatörü Volkan Gültekin 21 Mayıs 2018 tarihinde attığı bir tweetinde, "MHP 1-2 isim dışında çok gelenekçi, sıkıldı millet; İYİ Parti listesi çok zayıf, CHP'de ise bazı isimler iyi ama özellikle 3-4 ismi görünce beni bir gülme alıyor, "yok artık" diyorum. Ankara seçimleri için liste bazlı en güçlü yapı AK Parti'de" yorumunda bulundu.

"Düşük oy almak"

Gültekin 7 Nisan 2015'te attığı bir tweetinde ise, "MHP ve CHP'den milletvekili adayı gösterilme kriterini açıklıyorum: Yerel seçimde aday olup düşük oy almak. Kesin bilgi, yayın" diyerek Mansur Yavaş'ın partisi CHP'ye eleştiride bulunmuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23