• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Küme düşen Gençlerbirliği'nden flaş açıklama

Yeniakit Publisher
2018-05-19 15:57:00 -
Küme düşen Gençlerbirliği'nden flaş açıklama

Kardemir Karabükspor ve Osmanlıspor ile birlikte küme düşen Gençlerbirliği'nde Başkan Murat Cavcav, açıklama yaptı.

Takım olarak hak etmedikleri bir sonuçla ligi tamamladıklarına dikkati çeken Cavcav, yaptığı yazılı açıklamada, son dönemde yaşananlara tepki gösterdi.

"EMEKLERİMİZİN KARŞILIĞINI ALAMADIK"

Açıklamasında, "Emeklerimizin karşılığını alamadık" diyen başkan Başkan Cavcav, şu ifadeleri kullandı:

"Nasıl bir sene evvelki başarıya sahip çıktıysak, bu üzüntü veren sonuca da sahip çıkıyor ve gereken her tahlili yapıyoruz. Her şeyi masaya yatırdık. Fakat size sözüm olsun ki benim başkanlığımda 1. Lig'e düşen bu takım, yine benimle beraber seneye Süper Lig'e çıkacaktır. Geçmişi doğru analiz ederek, çok daha güçlü bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Aslanlar gibi, tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu üzüntüyü biz gönlümüze hapsedecek, unutmayacağız. Ama ahdım olsun siz sevgili taraftarlarımıza unutturacağız"

"PARAMIZ VAR, BORCUMUZ YOK"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Açıklamada, taraftarların tepkisini anladığını ve saygıyla karşıladığını dile getiren Cavcav, "Kulübümüzün parasının bittiği, koskoca bir yalandır. Allah'a şükür paramız vardır, borcumuz da yoktur. Usulsüz hiçbir ödeme yapılmamıştır, hiçbir ödeme aksatılmamıştır. Aksini iddia edene hodri meydan. Kaçak, göçek konuşmasın, belgeleriyle açsın davasını, iddiasını ispatlasın. Kimse merak etmesin, kulübümüz güçlüdür ve bu güçlü kulüp kimseye yem olmayacak, borçlandırılarak bataklığa sürüklenmeyecektir" ifadelerine yer verdi.

Gençlerbirliği Başkanı Cavcav, planlarını yaptıklarını ve çalışmalara başladıklarını belirterek, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Bu safsatalara harcayacak daha fazla vaktimiz yok. Benim tüm enerjim ve emeğim sevgili kulübümüze adanmıştır. Çok daha güçlenerek Süper Lig'e tekrar çıkacak, orada da aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Güçleneceğiz, başaracağız, bomba gibi geri döneceğiz Süper Lig'e. Biz başımızı bu yola koyduk, bu bizim davamızdır, vazgeçmeyeceğiz"

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23