Kuleli askeri Lisesi'nde 15 Temmuz'da yapılan darbe girişimi öncesi asılan bayraklar başarısız girişim sonrası indirilmesi dikkat çekti.
FETÖ'cü cuntanın darbe girişiminde bulunduğu 15 Temmuz günü Kuleli Askeri Lisesi'nin iki kulesinde bulunan bayraklar darbe girişimin ardından indirildi. Türkiye'nin dört bir tarafında darbe girişimi sonrası bayraklar dalgalandırılırken Kuleli Askeri Lisei'ndeki bayrakların indirilmesi dikkat çekti. Lisede darbe öncesinde bayrakların neden asıldığı ve darbe sonrası ise neden indirildiği ise henüz bilinmiyor.
ÖĞRENCİLER GÖZALTINA ALINMIŞTI
Hatırlanacağı gibi darbe girşimi sonrası İstanbul'da polis, Kuleli Askeri Lisesi'ne operasyon düzenlendi. Operasyondan önce polis ekipleri, içeridekilere teslim olmaları yönünde çağrı yaptı. Kuleli Askeri Lisesi'nin 80 öğrencisi darbe girişimine katıldıkları gerekçesiyle gözaltına alınmıştı.