• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Koronavirüs salgını sonrası Borussia Dortmund'un efsane stadı tedavi merkezine dönüştürülüyor

Yeniakit Publisher
2020-04-03 17:52:00 -
Koronavirüs salgını sonrası Borussia Dortmund'un efsane stadı tedavi merkezine dönüştürülüyor

Ölümcül koronavirüs salgını sonrası Alman devi Borussia Dortmund'un stadı Sıgnal Iduna Park, tedavi merkezine çevriliyor.

Almanya Birinci Futbol Ligi kulübü Borussia Dortmund, stadının yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında tedavi merkezine dönüştürüleceğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada, yaklaşık 81 bin kişi kapasiteli Signal Iduna Park'ın yarından itibaren salgından etkilenen insanlar için özel bir tedavi merkezi olarak hizmet vereceği duyuruldu.

Amaç koronavirüsün yayılmasını engellemek

Açıklamada, nitelikli tedavi imkanı sağlamak için kurulan merkez sayesinde hastanelerde sağlık çalışanları ve diğer hastalarla oluşabilecek temaslardan kaçınarak koronavirüsün yayılmasını engellemenin amaçlandığı belirtildi.

Bilindiği üzere Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki Maracana Stadı da yeni tip koronavirüsle mücadele kapsamında hastaneye dönüştürülmüştü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

dr gökhan çelik kbb

istemezukcüler ALAMANLARDA ŞEHİR HASTANELERİ OLMADIĞI İÇİN BAK STAD DEVŞİRMESİ YAPIYORLAR AMA SİZ İSTEMEZÜKÇÜLER ŞEHİR HASTANESİNDEN ÇIKMIYORSUNUZ MAŞALLAH

abdullah

şehir HASTAHANELERİ, SAĞLIK KONUSUNDA DÜNYADA 1 NUMARA OLMAMIZ... BU NASIL BİR ÖNGERÜDÜR Kİ BU SALGINA EN HAZIRLIK ÜLKE OLARAK YAKALANDIK...ALLAH RAZI OLSUN HAYALİNİ KURANDAN, GERÇEKLEŞTİRENLERDEN, TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYAN OLUMLU İŞLER YAPAN HERKESTEN
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23