• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Kadir Ezildi kimdir nereli kaç yaşında? Kadir Ezildi ne iş yapıyor?

Yeniakit Publisher
2022-03-20 14:35:00 - 2022-03-20 14:37:42
Kadir Ezildi kimdir nereli kaç yaşında? Kadir Ezildi ne iş yapıyor?

Doğum günü partisi düzenleyen Kadir Ezildi, bir düğün salonunu kapattı. Kadir Ezildi, doğum günü partisine Tarık Mengüç’ü davet etti. Peki kim bu Kadir Ezildi? Kadir Ezildi nereli kaç yaşında? Kadir Ezildi ne iş yapıyor?

Kadir Ezildi kimdir, nereli kaç yaşında? Kadir Ezildi, yaptığı paylaşımlarla sosyal medyanın gündemine her daim girmekte. Peki kim bu Kadir Ezildi?

Kadir Ezildi kimdir?

Kadir Ezildi kimdir sorusu ile bu sezon da izleyicilerin gündeminde yer alıyor. 19 Mart 1995 Konya'da doğan Kadir Ezildi, özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalıştı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşıyor. Sosyal medyada paylaştığı videolarla gündeme gelen Kadir Ezildi'nin temizlik konusundaki takıntısı anne ve babasının ayrılmasından sonra başlamış. Kadir evini çok seviyor ve sürekli temizlik yapıyor. Ne var ki annesi ve erkek kardeşi bu durumdan pek de memnun değiller. Zira kendilerini evlerinde misafir gibi hissediyorlar. Bir yeri kirletmemek için sürekli diken üstünde yaşıyorlar.

kadir ezildi

Temizliğin yanı sıra düzen konusunda da takıntılı olan Kadir Ezildi, kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcıyor. Öyle ki evdeki mobilyaları kendi temizlik anlayışına uymadığı gerekçesiyle baştan aşağıya yenilediğini söylüyor. Market alışverişi sırasında temizlik ürünlerinin olduğu reyonda çok fazla zaman geçiriyor. Tüm ürünleri yakından inceliyor. Evin bütün temizliğini kendisi yapıyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23