• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İşte kokuşmuş magazin dünyasının iç yüzü! Şeyma Subaşı: Bu yüzden namaz kılamıyorum

Yeniakit Publisher
2019-12-10 10:25:00 -
İşte kokuşmuş magazin dünyasının iç yüzü! Şeyma Subaşı: Bu yüzden namaz kılamıyorum

Ailesinin beş vakit namaz kıldığını belirten ve kendisinin de bir dönem namazlarını aksatmadığını belirten Şeyma Subaşı, günlük yaşantısının ve hayat koşullarının namazına mani olduğunu belirterek, “İnşallah Allah nasip eder, bir daha başlarım” dedi. Bu durum, insanları ehl-i dünya olmaya zorlayan magazin camiasının kokuşmuş düzenini bir kez daha gözler önüne serdi.

Sosyal medya fenomeni, Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı, kendisi ve ailesini ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ailesinin ve akrabalarının çok dindar olduğunu belirten Şeyma Subaşı, beş vakit namazlarını ihmal etmediklerini söyledi.

Kur’an-ı Kerim’in yarısını okuduğunu ve kendisinin de geçmişte dindar bir hayat yaşadığını, aynı zamanda kızını da Allah inancıyla yetiştirdiğini söyleyen Subaşı, hayat şartları nedeniyle namazdan uzaklaştığını ifade etti. Kızı Melisa’ya hamile olduğu günlerde dahi abdestini alıp oturarak da olsa namazını aksatmadığını belirten sosyal medya fenomeni, insanları maddeci ve gösterişçi bir hale getiren magazin dünyasının, manevi değerlere nasıl zarar verdiğini kamuoyunun gözleri önüne serdi.

Bundan iki yıl önce de hayat şartları nedeniyle namaz kılamadığını söyleyen Şeyma Subaşı’nın konuya dair açıklaması şu şekilde:

Bu çok uç noktalar gibi görünüyor bence de. Çok ağladım. Benim ailem, beş vakit namazında insanlar. Annem hayatında ağzına içki sürmemiş. Biz akrabaları çok dindar bir aileyiz. Hiç öyle göstermesem de ben Allah’a çok inancı olan biriyim. Melisa’yı da öyle yapıyorum.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

O dönem çok ağladım üzüldüm, çok Allah’a sığındım. Yarı Kur'an bitirdim, Kur'an-ı okudum. Bu kalple alakalı olan bir şey. Namaza başladım, içki içmiyordum. Bu kadar karnım vardı abdest alıyordum. Son iki haftamda oturarak namaz kılıyordum. Namaz kılarak doğuma gittim.

Çok yorum yapacaklar biliyorum. Hayat şartları, bulunduğumuz durum, bu hayat; namaz kılamıyor oldum. Allah inşallah nasip eder tekrar. Her sabah teşekkür ederim Allah'ım diyen bir insanım.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kiowa

... magazin camiasından hariç ibadetlerini yapmayan kesim yok mu sanki???...

Ali

Allah cc gerektigi gibi hidayete erdirsin insallah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23