İşte bu da kanıtı: İstanbul’da ‘her şey çok güzel olmuş!’
Dünyanın en modern ve kalabalık şehirlerinden İstanbul trafiğinde görüntülenen her yanı dökük, muayeneden dahi geçemeyecek İSKİ’nin paslı bakım kamyoneti, ‘Her şey çok güzel olacak’ sloganıyla AK Parti’den devraldığı İstanbul’u, Meral Ablasının da tabiriyle ‘Hayaller Paris Gerçekler Cakarta’ya çeviren CHP’nin ‘beceriksiz’ lakaplı eski İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ‘beceriksizlikte ustalık’ döneminin sembolü oldu.
İETT otobüslerinin her gün yandığı, metrobüslerin kafa kafaya toslaştığı, tramvayların raydan çıktığı, tarihinde metro kazası dahi olmayan İstanbul’da metro araçlarının çarpıştığı, metro istasyonlarının yandığı, yürüyen merdivenlerin çalışmadığı, asansörlerin hep bozuk olduğu ‘Her şey çok güzel olacak’ döneminin sebebi İstanbul trafiğinde görüntülendi.
CHP milletvekili Özgür Karabat’ın danışmanlığını yaptığı firmanın kazasız yangınsız tek günü geçmeyen İETT otobüslerinin onarımlarını yaptığı İstanbul’da, İBB iştiraki İSKİ’nin bakım onarım aracı diye yolda çıkarılan kamyonet, ‘Her şey çok güzel olacak’ dönemini en iyi anlatan ibret vesikalarıdan biri oldu.
Trafik muayenesinden dahi geçemeyecek her yanı dökük paslı kamyonet, görenlere ‘Her şey çok güzel olmuş’ dedirtti.
