• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul için müjde niteliğinde koronavirüs açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-09-26 12:26:00 -
İstanbul için müjde niteliğinde koronavirüs açıklaması

Dünyada ve ülkemizde ölümlere neden olan koronavirüsle ilgili açıklama yapan Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, "İstanbul’da işler iyi gidiyor. Son bir haftada İstanbul’daki günlük vaka sayılarında düzenli bir düşüş eğilimi var" dedi.

Çin'de ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (Covid-19) pandemisi dünyada ve ülkemizde etkisini gösteriyor.

Son günlerde Türkiye genelinde artış gösteren vakaların ardından 81 ilde yeni tedbirler uygulmaya sokulmuştu.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun yaptığı açıklama İstanbul için müjde niteliğinde...

Müftüoğlu, Hürriyet gazetesinde 'Kış nasıl geçecek' başlığıyla yayımlanan yazısında sözlerine "sağlam kaynaklardan aldığım bilgiyi paylaşmak istiyorum" diye başladı.

'İstanbul’da işler iyi gidiyor'

Osman Müftüoğlu, "Her akşam o turkuvaz zeminde izlediğimiz COVID-19 rakamları içimizi karartmaya devam ediyor ama bugün sizinle sağlam kaynaklardan aldığım önemli ve güzel bir bilgiyi de paylaşmak, içinizi biraz olsun ferahlatmak istiyorum. Haber şu: İstanbul’da işler iyi gidiyor. Son bir haftada İstanbul’daki günlük vaka sayılarında düzenli bir düşüş eğilimi var. Bunda İstanbul Valiliği’nin aldığı önemli kararların ve valilikle yerel yöneticilerin birlikte çalışmaya başlamalarının ciddi bir katkısı olduğu kesin. Ayrıca İstanbul’da görevli filyasyon takımları müthiş bir özveri ve randımanla çalışıyor. Resmi kurumlarda uygulamaya geçilen HES kodu sürecinden de asla taviz verilmiyor." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yazısının devamında "İstanbul’da yönetim de vatandaş da işi ciddiye almış" diyen Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Şehirlerarası trafik için de ciddi HES kodu tedbirleri alınmış. İstanbul’a giriş yapan her otobüs için trafik polisleri HES kodu kontrolleri yapıyor. Kısacası İstanbul’da yönetim de vatandaş da işi ciddiye almış"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

kayserili

insallah virusu yok ederiz ama turistler geri getirir virusu

Derviş

İbb garajlarda parketmiş otubüsleri de hizmete alırsa bu kadar kişi binmek zorunda kalmaz.otubüsler kalabalık olmasa bulaşmada az olur.bekle bekle otubüs gelmiyo .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23