• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İstanbul Filarmoni Derneği rezaleti sunar: Müzik Yaşamdır 'Böyle taciz görülmedi!'

Yeniakit Publisher
2021-09-27 15:43:00 - 2021-09-27 16:57:57
İstanbul Filarmoni Derneği rezaleti sunar: Müzik Yaşamdır 'Böyle taciz görülmedi!'

İstanbul Filarmoni Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tuna tarafından "asistan" olarak işe alınan Dilacan Ö., Tuna'nın tacizine uğradığı gerekçesi ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

İstanbul Filarmoni Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tuna'nın asistanı Dilacan Ö., Tuna'nın tacizine uğradığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Sözlü ve fiziksel taciz iddiası

24 yaşındaki Dilacan Ö., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunduğu dilekçede, dernekte 16 Ağustos’ta çalışmaya başladığını, 6 Eylül'de Atilla T. tarafından atılan mesaj ile iş akdinin tek taraflı olarak feshedildiğini söyledi. Dilacan Ö., çalıştığı süre boyunca Atilla T.’nin, sözlü ve fiziksel tacizine uğradığını iddia etti.

Taciz içerikli şartlarla 'editör ol' teklifi

Dilacan Ö., Atilla Tuna ile iş yeri dışındaki bir görüşmesinde alkol almaya zorlandığını da ifade etti. Dilacan Ö. öte yandan Tuna'nın kendisinden, derneğin çıkartmayı planladığı dergide "editör" olarak çalışmasını istediğini, ancak bunun için "taciz" içerikli bazı şartları olduğunu aktardı.

Dilacan Ö., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdiği dilekçede şu ifadeleri kullandı: "Kariyerimin başında, henüz ilk işimde, hem yöneticim olduğu hem de önceden bildiğim için güven duyduğum bir kişi tarafından yapılan bu hareketler benim için oldukça üzücüdür. Daha önce pek çok kişiye karşı benzer şeyler yaptığını bu olay sonrasında öğrendiğim Atilla T.’nin başka bir genç kadına karşı herhangi bir cinsel suç işlememesi için talep ve temennim kendisinin cezalandırılmasıdır."

Dilekçede, şüpheli Atilla T.’nin "cinsel saldırı" ve "cinsel taciz" suçlarından cezalandırılması talep edildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İstanbul Filarmoni Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Tuna

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

mert

taciz eden atatürkçü ve laik se sıkıntı olmaz,muhalet medyası görmezden duymazdan gelir,chp den içerigireni hallediyorlar sabah akşam hükümete çemkirenler en ufak bir haber yapmıyor

nusret

bu vahim skandalı sadece kadın hakları diye bas bas bağıranlar insan hakları savunucuları cumhuriyet gazetesi korkusuz gazetesi sözcü gazetesi yazarları görmez duymaz . Mısır daki sağır sultan duyar chp liler duymaz . Yarın utanmadan sıkılmadan KADIN HAKLARINDAN bahsederler
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23