• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İsrail'den yeni skandal! Mezarlıklara gözetleme sistemi kurdular

Yeniakit Publisher
2019-10-08 17:03:00 -
İsrail'den yeni skandal! Mezarlıklara gözetleme sistemi kurdular

Terör devleti İsrail, Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bir mezarlığa gözetleme sistemi kurdu. Mezarlıklara yerleştirilen gözetleme araçları yüz, vücut ve nesne tanıma özelliği taşıyor.

İsrail'in Ramallah'taki mezarlıklara içinde verici cihaz ve kameranın olduğu gözetleme sistemi kurduğu ortaya çıktı. Mezarlıklara yerleştirilen gözetleme araçları yüz, vücut ve nesne tanıma yazılımı geliştiren bir İsrail şirketi olan AnyVision tarafından üretiliyor.

İsrail'in Batı Şeria'nın Ramallah kentinde bir mezarlığa gözetleme sistemi kurduğu ortaya çıktı. Mezarlıkta taşların içine bulunan ekipmanın içinden kamera ve verici cihaz çıktı.

Maan Haber Ajansı'na göre, mezarlıklara yerleştirilen gözetleme aracı yüz, vücut ve nesne tanıma yazılımı geliştiren bir İsrail şirketi olan AnyVision tarafından üretildi.

AnyVision kuruluşu kısa bir süre önce Microsoft'tan 78 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Kuruluş ordu kontrol noktaları ve Arapların yaşam alanlarına yerleştirlen kameralar nedeniyle insan hakları grupları tarafından eleştiriliyor.

İsrail, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescidi Aksa'nın Bab el-Amud (Şam Kapısı) çevresini de yaklaşık 60 kamerayla izliyor. Bu kameralar kullanıcılarına gözlemlediği alanlardaki yoğunluk ve hareketlilik ile ilgili de analiz sunabiliyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

turk

FILISTIN NERE ISRAIL NERE.. NEZAMAN ISRAIL YOK OLACAK YADA ISRAILI NE ZAMAN YOK EDECEK FILISTIN HALKI ,, ANLAMADIGIM NOKTA HAMAZ NE ISE ARIYOR.. HAMAS NEDIR KIMDIR. AMAC FILISTINI YOK ETMEK MI YOKSA ISRAILDEN KURTARMAKMI.. KURTULUS FILISTIN HALKININ BIRLIK OLUP HEP BIRIKT SALDIRMASI ISRAILE SILAHLANIN SILAHLAMNIN YOKSA HEPINIZI ISRAIL TAVUK GIBI KATLEDECEK.. FILISTIN AISRAILIN ARKA BAHCESI KATLETME YERI
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23