• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu’nun deprem açıklamasını fena ti’ye aldılar! ‘Aha yine tatile gidecek’

Yeniakit Publisher
2020-02-14 12:03:00 -
İmamoğlu’nun deprem açıklamasını fena ti’ye aldılar! ‘Aha yine tatile gidecek’

Elazığ’daki deprem bölgesine gittikten bir gün sonra tatile çılan CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, “Birkaç aydır deprem rüyaları görüyorum” açıklaması tepkilere neden oldu.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından olayın yaşandığı bölgeye gitmiş, ertesi gün kayak tatiline çıkmıştı. İmamoğlu’nun bu hareketi kendisine oy verenleri bile isyan ettirmiş, CHP’li başkanın henüz 1 yılını doldurmadan 3 kere tatile çıkması eleştiri konusu olmuştu.

Tatile giderken deprem bölgesine uğrayan İmamoğlu’nun, dünkü açıklaması çok konuşuldu.

“Deprem rüyaları görüyorum”

İmamoğlu dün ‘imar sorunu yaşayan mahalle temsilcileriyle’ bir araya geldi. Burada konuşan CHP’li İmamoğlu, “Benim uzun zamandır rüyayla işim olmuyordu, çok az uyuduğumdan. Ama inanın son birkaç aydır, habire deprem rüyası görüyorum.” dedi.

“Aha yine tatile gidecek”

İmamoğlu’nun bu sözlerinin ardından sosyal medyada birçok kullanıcı, “Deprem konuşmaya başladıyla tatili gelmiştir” yorumlarında bulundu. İmamoğlu’nu ti’ye alan mesajların bir bölümü şu şekilde:


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

canan

ATATÜRK KALBİMİZDE ALTINDIR SİZ KİMSİNZİ Kİ....

Osm

Yıllarca inkılap tarihi Atatürkçülük dersine girdim chphdp bunların soytariligini ilan ediyorum duyurulur CHP'ye oy yok Atatürkçü olduklarını söyleyip yurdumuzun kurtuluşuna hiç emeği olmayıp Ülkemi Milleti assagilayan ülkemin değerlerine ters düşen konuşmalar davranışlar bir haçlı zihniyetidir askerim dört bir yanda vatan hainleri ile uğraşırken Devletiyle Milletiyle uğraşan chphdp zihniyeti Atatürkçü olamazlar tam bir YALANCİDİRLAR duyurulur 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23