• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

İmamoğlu, Deniz Canlıları Müzesi’ni yerle bir etti

Yeniakit Publisher
2021-06-30 09:58:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
İmamoğlu, Deniz Canlıları Müzesi’ni yerle bir etti

Yolsuzluk iddialarının salgına dönüştüğü, kişiye özel ihalelerle yandaşların semirtildiği Beşiktaş Belediyesi’nde kötü kokular yükselmeye devam ediyor.

 Haber Merkezi 

Her fırsatta, bilimden, ilimden, çevrecilikten dem vuran ancak hep söylemlerinin tersi eylemlerde bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde açılan Deniz Canlıları Müzesi’ni yıktırdı. Müzenin yıkılmasına tepki gösteren eski dostu (Balıkçı) Kenan Balcı, "Burada 50 yılın emeği, birikimi var. 50 yıldır hiçbir ücret talep etmeden ücretsiz bir şekilde hizmet verdik. Bize mühlet bile vermeden müzeyi yıktılar. Bu müze Kenan’ın değildir. Öğrencilerindir. Halkındır. Biz bu müzeyi vatandaşlara armağan ettik. İmamoğlu müzemizi yıktırdı. Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönem bize verdiği sözleri tutmadı” şeklinde konuştu.

Mumya balıklar heba oldu

Müzenin ticari faaliyet içermediğini kaydeden Balcı, “Müzenin bulunduğu alanda hiçbir ticari faaliyetimiz yok. Vatandaş için sunduğumuz, hiçbir ücret almadığımız, Türk halkına adadığımız mumya balıklar vardı. 50 senedir öğrenciler denizi, balığı sevsinler diye onlara tahsis ettik. Üniversite öğrencileri gelip Türkiye Deniz Canlıları Müzesi’nde derslerini çalışıp, hatıra fotoğrafları çektirdi. 7 senedir bizim yerimizi kullanan Beylikdüzü Belediyesi sözünde durmadı. 50 senedir ücretsiz olarak sunduğumuz balıklar şu anda yerlerde. Çok üzgünüm. Halkımız için üzgünüm. Öğrencilerimiz için üzgünüm. Bu değerli balıklar yerlerde” ifadelerini kullandı.
Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hizipsavar

oh oh oh çok güzel oluyor ohhhh

ahmet burak

bu adamın müze dediği şey pazar kasaları içine doldurulmuş yengeç ve deniz kestaneleri ile tavandan sarkıtılan 30 40 tane balık. vernikleyerek 50 m2 alana doldurulmuş iğrenç bir görüntü. korku filimlerinde psikopatların evlerinin bodrumlarında kemik kafatası koleksiyonları falan oluyor ya aynısı. kokudan giremiyorsun zaten. müze yapacağım bahanesiyle yaşam vadisinin en güzel yerine tam beylikdüzü beykent arasına kondu sonrada 2 katlı balık restaurant yaptı yanına da bu ucube yeri koydu olay bundan ibaret.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23