• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Hudut karakoluna alçak saldırı! Şehidimiz var

Yeniakit Publisher
2022-09-18 14:51:00 -
Hudut karakoluna alçak saldırı! Şehidimiz var

Şanlıurfa’nın Suriye sınırında bulunan "Esentepe Hudut Karakolu"na, PKK/YPG'li teröristler tarafından havan saldırısı düzenlendi. Saldırıda 1 askerimiz şehit olurken 1 askerimiz de yaralandı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin terör örgütü PKK/YPG kontrolündeki Ayn El Arab bölgesinden, Esentepe Hudut Karakolu'na yönelik havan saldırısı düzenlendi.

Teröristlerin saldırısında karakolda görevli sözleşmeli er şehit olurken, 1 asker ise yaralandı. Yaralı asker, bölgeden tahliye edilerek, Suruç Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahale sonrası Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Sınır hattında konuşlu Türk Silahlı Kuvvetleri topçu birlikleri de saldırının yapıldığı bölgedeki terör hedeflerini obüs ve çok namlulu roketatar atışlarıyla ateş altına aldı.

Şanlıurfa Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Suruç'ta sınır karakolumuza hain saldırı sonucu 1 kahraman Mehmetçiğimiz şehit olmuş, 1 askerimiz de yaralanmıştır. Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır dileriz. Yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyoruz."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

M. Nuna

Zaman kaybetmeden, hemen, şimdi ordumuz harekete geçip o şerefsiz terör elemanlarını yok etmelidir. Zaman bizim aleyhimize çalışıyor. PKK da namussuz ABD desteğinde tahkimat yapıyor. Sayın Erdoğan'dan acil emir vermesini bekliyoruz

543

allah şehadetini kabul etsin amin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23