Katil İsrail son bir haftadır Gazze’ye bomba yağdırıyor. İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırılarını lanetlediklerini belirten STK temsilcileri, Batılı ülkeler başta olmak üzere İslam dünyasının da bu katliama sessiz kaldığını söyledi.
Katil İsrail, Filistinli Müslümanlara yönelik terörist saldırılarını Ramazan ayında da sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta 3 Yahudi yerleşimcinin cesedinin bulunmasını bahane eden İsrail, Filistin halkının üzerine bomba yağdırmaya başladı. Katil İsrail’in saldırıları sonucunda bir hafta içerisinde aralarında çocukların da bulunduğu 49 Filistinli hayatını kaybetti. İsrail’in yapmış olduğu katliama AB’nin tepki göstermemesi, sözde insan hakları savunuculuğunu üstlenen Batı’nın ikiyüzlülüğünü ortaya koydu.
‘İSRAİL’İN SALDIRILARINI LANETLİYORUZ’
İsrail’in Ramazan’da da saldırılarını sürdürüp Müslümanlara saldırmasını lanetlediklerini kaydeden İnsan Hakları Savunucuları Derneği Genel Başkanı Ali Akbaş, “Tüm dünyanın gözü önünde yapılan bu terörist saldırılara tüm dünya sessiz kaldı. Hiç kimse ne Filistin davasıyla, ne de akan kanın durmasıyla ilgili bir şey yapmıyor” dedi.
‘MÜSLÜMANLAR SORUMLULUĞUNU BİLMELİ’
İsrail’in yine sınır ve kural tanımaz saldırganlığa başladığını bildiren İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Kemal Özden, “Yapılan bu zulüm tabii ki bir yerlere yazılacak, kaydedilecek ve Allah katında hesabı sorulacak. Müslüman coğrafyadaki yöneticilerin bugüne ait sorumluluklarını yerine getirmesi lazım” diye konuştu.
AGIR BiLANÇO
Önceki gece düzenlediği hava saldırılarında 160 yeri vuran Siyonist İsrail’in, 3 gün içinde Gazze’ye 400 ton bomba bıraktığı vurgulandı. Saldırıların bilançosu her geçen gün yükselirken; havadan ve denizden düzenlenen 440 saldırıda Gazze’de 49 Filistinli öldü, yaralı sayısı ise 450’yi geçti. Son operasyonlarla beraber gözaltına alınan Gazzeli sayısı bini bulurken, saldırılarda 50 ev tamamen yıkıldı, bin 700 konut ise hasar gördü.