• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Fuatavni' olarak yakalanan Akif Mustafa Koçyiğit kimdir?

Yeniakit Publisher
2016-07-20 13:46:00 - 2016-10-19 02:01:53
'Fuatavni' olarak yakalanan Akif Mustafa Koçyiğit kimdir?

Fuat Avni'nin kim olduğu ortaya çıktı. Fuat Avni'nin Başbakanlık İstihbarat Bölümü'nde çalışan Akif Mustafa Koçyiğit olduğu ileri sürüldü.

9 kişinin bilgisayar sistemleri üzerine çalışan mühendis olduğu, bu işin başındaki kişinin Başbakanlık'ta veri işlemleriyle ilgili bir görevli olduğu iddia ediliyor. İddialara göre İstanbul Emniyeti tarafından Başbakanlık ek binasında operasyon yapıldı İlk bilgilere göre gözaltına alınan 9 kişi bilgisayar sistemleri üzerinde çalışan mühendis. Bu işin başındaki kişinin Başbakanlık'ta, veri işlemleriyle ilgili bir görevli olduğu iddia ediliyor.

BAŞBAKANLIK'IN VERİ TOPLAMA MERKEZİ'NDE İSTİHBARAT ŞEFİ

Fuat Avni, Başbakanlık ek binasında çalışan ve Bilişim grubunun en önemli koltuğunda oturan, Veri Toplama Merkezinin İstihbarat Şefi Akif Mustafa Koçyiğit olduğu iddiası üzerinde duruluyor.

AKİF MUSTAFA KOÇYİĞİT KİMDİR?

Akif Mustafa Koçyiğit yani Fuat Avni Başbakanlık Veri Toplama Merkezi'nin İstihbarat Şefi olarak görev yapıyordu. Akif Mustafa Koçyiğit'in özgeçmişine ilişkin ise neredeyse hiç bilgi yok.Arama motoru Google'da Akif Mustafa Koçyiğit hakkında yalnızca Linedin hesabındaki profili bulunuyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23