• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fıkra değil gerçek! Eve döndüğünde hatasını anladı

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Şanlıurfa Suruç'ta 72 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Mevlüt Polat, alışveriş sonrası yanlış otomobile binerek evine gitti. Durumu oğlunun fark etmesiyle gerçek ortaya çıktı.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde adeta fıkra gibi bir olay yaşandı. Olay, kırsal Aligör Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, 72 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Mevlüt Polat, aynı zamanda akrabası olan Şaban Bilgin‘in işlettiği manav dükkanına gitti.

Hata yaptığını fark etmedi

Otomobilini aynı renk, marka ve modeldeki manav Şaban Bilgin’in otomobilinin yanına park eden Polat, alışveriş yapmaya başladı. Alışverişini tamamlayan Polat, eşyalarını otomobile koyduktan sonra manav Şaban Bilgin’e korna çalıp evine doğru yol aldı.

Manav da fark edemedi

Eve giden Polat, eşyaları indirip taşıması için oğlundan yardım istedi. Babasının yardımına giden oğlu, otomobilin kendilerine ait olmadığını fark etti. Mevlüt Polat, kısa süren şaşkınlığın ardından yanlış otomobili eve getirdiğini anladı. Eşyalarını indiren Polat, tekrar manav dükkanına giderek otomobili Şaban Bilgin’e teslim etti. Şaban Bilgin de otomobillerin karıştığını Mevlüt Polat geri getirdiğinde fark etti.

"Yanlışlıkla Şaban’ın otomobiline binip eve gitmişim"

Mevlüt Polat, "Ben oğlumun otomobiliyle Şaban’ın yanına gelerek alışveriş yaptım. Otomobili de yan tarafa park ettim. Eşyaları aldıktan sonra yanlışlıkla Şaban’ın otomobiline binip eve gitmişim" dedi.

Oğlunun durumu fark ettiğini söyleyen Polat, "Ben ev gidince oğlum, 'bu otomobil kimin?' dedi. Ben de 'senin' dedim. O da, 'bu benim otomobilim değil' deyince yanlış otomobili aldığımı anladım "ifadelerini kullandı.

Otomobili geri gelince olayı anladı

Durumun farkına varmadığını söyleyen manav Şaban Bilgin ise, "Müşteri aynı zamanda akrabamızdır. Kendi aracını benim aracımın yanına park ettikten sonra alışveriş yaptı. Eşyaları alıp benim aracıma koyup direkt eve gitmiş. Evde oğlu, 'baba bu araba benim değil, kimin?' diye sormuş. O da, 'bu araba sizin' demiş. Oğlu daha sonrasında 'bu araç kimin ise gidip çabuk geri ver' demiş. Zaten her iki araba da aynı. Bana korna da çalmış ama ben farkına varmadım" diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çetin

Bu mümkün değil.Anahtar da mı aynı olur.Mavra bir haber.

Mümkün

Çetin "Bu mümkün değil. Anahtar da mı aynı olur. Mavra bir haber." demiş. Bu arabalara hiç binmediği belli :) Çok şanslısın Çetin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23