• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Fahrettin Altun'dan flaş reform açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-11-28 16:12:00 -
Fahrettin Altun'dan flaş reform açıklaması

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Ülkemizin ekonomisine olan güvenin tescili niteliğinde olan söz konusu ikili anlaşmaları, daha birçok uluslararası yatırımcıyla devam ettirmeye ve mandacı zihniyete teslim olmadan ekonomimizi ve ülkemizi daha da büyütmeye kararlıyız" dedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, tüm dünyayı siyasi, ekonomik ve sosyal anlamda olumsuz yönde etkileyen koronavirüs salgınına rağmen hukuk ve ekonomi alanlarında güçlü reformların hazırlığını yaparak Türkiye’yi çok daha ileri bir noktaya taşımaya kararlı olduklarını belirtti.

Altun, "Ülkemize üst düzey uluslararası yatırım çekmek için yoğun bir gayret içerisindeyiz. İki gün önce gerçekleştirilen Türkiye-Katar Yüksek Stratejik Komite 6'ncı Toplantısı bunun somut ve başarılı bir örneğidir. Ülkemizin ekonomisine olan güvenin tescili niteliğinde olan söz konusu ikili anlaşmaları, daha birçok uluslararası yatırımcıyla devam ettirmeye ve mandacı zihniyete teslim olmadan ekonomimizi ve ülkemizi daha da büyütmeye kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Salihce

Uluslarası dediği Katar ve beş on batılı tefeci.. ayrıca REFORM kelimesinden bıktık be arkadaş!!

Deniz

Evet mandaci zihniyet bu ülkeden gidebilir biz tam bağımsız Türkiye sevdalısiyiz  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23