• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya destek veren ABD'li sanatçı Türkiye'ye övgü yağdırdı

Yeniakit Publisher
2020-04-03 15:16:00 - 2020-04-03 15:17:49
Erdoğan'ın başlattığı kampanyaya destek veren ABD'li sanatçı Türkiye'ye övgü yağdırdı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına destek veren ABD'li sanatçı Della Miles, "Bu zor süreçte birlik olmanızı alkışlıyorum. Kampanyayı sonuna kadar destekliyorum" dedi.

ABD'li sanatçı Della Miles, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yardıma muhtaç aileler için başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına destek verdi. Kampanya hakkında konuşan Miles, "'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyası, işine ara vermesi gereken insanları destekleyen harika bir organizasyon. Bu zor süreçte ülke olarak birlik olmanızı alkışlıyorum. Bu kampanyayı sonuna kadar da her fırsatta destekliyorum" ifadelerini kullandı.

"Kendi hijyeninize dikkat edin"

Miles, koronavirüs (Kovid-19) ile ilgili nasıl bilgi edinilebileceği hakkında ise, "Koronavirüs hakkında söyleyebileceğim tek şey kendi hijyeninize dikkat edin. Sosyal mesafe kuralına uymak son derece önemli. Virüs nasıl bulaşıyor bu konudaki araştırmanızı yaptığınızdan emin olmaktır. Çünkü koronavirüsün tam olarak ne olduğu çok açık değil, tüm dünya bu soruna karşı çalışıyor" diye konuştu.

'Evde kal Türkiye' mesajı

Tüm dünyadaki hükümetlerin ve bilim insanlarının koronavirüse yönelik uygun tedavi yöntemlerini bulmak için çok çalıştıklarını belirten Miles tüm dünyaya ve Türkiye'ye farklı dillerde "Evde kal" mesajı verdi.

Türkiye'ye övgü yağdırdı

Türkiye'yi huzurlu, barışçıl ve yardımsever bir ülke olarak tanımlayan Miles, Türkiye'nin harika bir ülke olduğunu da belirtti. Sözlerini Türk halkına mesaj vererek sonlandıran sanatçı, "Evde kal Türkiye" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

yavuz yıldırım

abi bu hanım kim ünlü falan diyosunuzda

Milli

Çok şirin!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23