Erdoğan'a hakaret eden gezici Gonca Vuslateri tükürüğünü yaladı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ahlaksızca hakaret eden Gezi çapulcusu Gonca Vuslateri tükürdüğünü yaladı. "Asla bir Türk erkeğiyle evlenmem" sözlerinin ardından bir Türk erkeğiyle evlenen Vuslateri 'tükürdüğünü yaladın' diyenlere 'İster tükürürüm ister yalarım' diyerek cevap verdi. Erdoğan'a hakaret eden Gezi çapulcusu bir oyuncunun 'Erdoğan' soyismini alması ise dikkat çekti.
Erdoğan'a kin kusan Gonca Vuslateri, daha önce “Asla bir Türk erkeğiyle evlenmem” demesine rağmen, iki hafta önce yeni tanıştığı Burak Erdoğan’la jet hızıyla evlendi. Gonca Vuslateri’yle Hürriyet'e konuştu.
Hürriyet muhabirinin " “Türk erkeğiyle evlenmem”, “Çocuk yapmam” gibi açıklamalarınız vardı. Ne oldu, tükürdüğünüzü mü yaladınız?" sorusuna çapulcu oyuncu Vuslateri, "İster tükürürüm, ister yalarım! Burası benim ülkem. Yargılarım da severim de... Talihsiz bir açıklama oldu, kabul ediyorum. Ama ne yapabilirim?" şeklindeki sözleriyle tükürüğünü yaladığını kabullendi.
ARTIK ERDOĞAN SOYADINI KULLANMAK ZORUNDA
Gonca Vuslateri'nin eşi, soyadı Erdoğan olmasına rağmen sosyal hesaplarında Ertoğan ismini kullanıyor. Eşi olan Gezi çapulcusu Gonca Vuslateri Türkiye'nin gündemine oyunculuğuyla değil Erdoğan'a ettiği küfürlerle tanınıyor. Gonca Vuslateri o dönem Başbakan olan Recep Tayyip Erdoğan için sosyal hesabından çok ağır bir küfür sarf etmiş, tepkileri üzerine yine tükürdüğünü yalamak zorunda kalmış tweetini silmişti.
O gün bugündür Türkiye'deki popülaritesini Erdoğan düşmanlığı üzerine oturtan Vuslateri evlenince Erdoğan soyadını kullanmak zorunda kaldı.