• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan Kayseri’de Abdullah Gül’ü hedef alacak

Yeniakit Publisher
2019-10-16 16:18:00 -
Erdoğan Kayseri’de Abdullah Gül’ü hedef alacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, teşekkür ziyareti için 19 Ekim Cumartesi günü eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün memleketi olan Kayseri’ye gidecek.

Sezai Erhan   yeniakit.com.tr  Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenleri ve teşekkür ziyareti için 19 Ekim Cumartesi günü Kayseri’ye gidiyor. Erdoğan, eski bakanlardan Ali Babacan'ın partisine destek veren Kayserili 11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü memleketinde eleştirecek.

Kayseri Kalesi’nin resmi açılışını yapacak

Erdoğan, Kayseri’deki günübirlik temasları kapsamında 2013 yılında restore edilmeye başlanan tarihi Kayseri Kalesi’nin resmi açılışını yapacak, saat 15.00 da başlayacak Cumhuriyet Meydanı’ndaki mitingde Barış Pınarı harekâtı, ABD yaptırımları ve iç politikaya dönük mesajlar verecek. Hulusi Akar’ın kendisi ve ailesi adına memleketi Kayseri’de yapımına bir yıl önce başlanan camiyi de Erdoğan ibadete açacak, Abdullah Gül’ü eleştirecek.

Partisine dahi üye olamamıştır

Erdoğan, geçen Temmuz ayındaki Bosna Hersek'te gerçekleşen Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Zirve Toplantısının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada Abdullah Gül’e açık açık kırgın olduğunu söylemiş, “Cumhurbaşkanlığı makamına gelip oturanların nereden nereye nasıl geldikleri malum. Bütün bunlarla beraber, yola çıkarken her şey iyi, güzel ama Cumhurbaşkanlığı makamından ayrıldıktan sonra mensubu olduğu partisine üye dahi olmamıştır” sözleriyle eleştirmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

selo

Kayseri halkı asla Abdullah Gül'ü benimsemiyor.

SOKAĞIN SESİ

ABDULLAH GÜL KİM? Erdoğan'ı sırtından hançerleyip Karşı güçlerin safına geçen zat dan mı bahsediyorsunuz? O artık Ankara li, KAYSERİ onu kabul etmez
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23